Redan torsdag!!! – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Redan torsdag!!!

Innehåller annonslänkar till

MIO

God morgon bästa ni<3 

Tänk att det redan är torsdag idag! Det här med att starta jobbveckan på en tisdag var inte så dumt alltså… att börja med att ta sig an veckans värsta dag för att sedan ha den avklarad är något jag skulle kunna göra varje vecka;) Ja ni som följt mig ett tag här inne vet ju att jag inte är någon förespråkare för just tisdagar!

Men, nog talat om det… för idag livade jag ju er att ni skulle få se en del av alla små tomatplantor som står placerade på andra sidan glasrummet här hemma.

Ja, dom ni ser är det ett smärre kaos i alla fönster… och värre kommer det att bli för varje omskolning.

Om några veckor ska ni se att dom små krukorna i odlingstrågen kommer bytas ut mot större och större, vilket just är det man kallar omskolning.

Snart kommer alltså mina älskade citronfikusträd få ställas i skymundan för att ge plats åt alla årets tomatplantor. Så vänta er en grön djungel framöver;)

Och idag slutar jag lite tidigare på jobbet för att åka och ha utvecklingssamtal med Milian. Sista utvecklingssamtalet i förskoleklass innan han till hösten börjar första klass (what!?). När blev min lilla älskling så stor!? Tårarna hopar sig nästan i ögonen vid tanken. Själv har jag så otroligt mycket fina minnen från när jag själv gick i förskoleklass och man fortfarande var i den fasen när man lekte med allt och alla och hade så himla roligt!

Men nu till något annat, för idag vill jag slå ett slag för detta vitrinskåp(MIO), som jag fastnat mer och mer för. Tycker det är så galet SNYGGT!  Sedan att man får en liten vinkyl på köpet gör ju inte saken sämre. (perfekt storlek för dig som bor i lägenhet. och har ont om plats)

Nej nu är det dags att fara mot jobbet! 

Önskar er en underbart fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.