Villa Sjöliden

Att surfa på känslan…

Innehåller annonslänkar till

Newport & Bubbleroom

God morgon kära ni<3 

Igår efter dagens jobbpass, sken solen från en klarblå himmel. Dagen hade bara svischat förbi vilket gjorde att en lätthet infann sig i kroppen. Livet kändes himla bra och jag kunde faktiskt surfa på den känslan resten av kvällen.

Det är något visst med April och Maj månad, när längtan efter sommaren är som starkast, och känslan av att man faktiskt har allt fint framför sig. Jag och Snickaren satt faktiskt och diskuterade igår kväll om att det bara är drygt en månad kvar tills vi kan starta upp poolen igen. Bara den tanken gör att det blir som fjärilar i hela kroppen!

Och här hemma, i glasrummet är det just nu växthuskänsla. Allt grönskar och frodas så fint… och jag ber till gudarna att ingen hagelstorm ska få förstöra alla mina fina blommor i år.

Endless summer är en väldigt tacksam trädgårdshortensia att övervintra och som jag verkligen kan rekommendera då den både blommar på årsskotten och fjolårsskotten. En vacker hortensia som tål väldigt många minusgrader. Tror jag har övervintrat 14 hortensior i år.

Just nu kör Newport en riktigt fin designerrea och ni hittar bla mina älskade tallriksunderlägg till 50% rabatt. Så även kristallvasen.

Imorgon tänkte jag att ni skulle få se hur resten av fönstren ser ut med all växtlighet;) Helt galet, som vanligt!

Annars så tänkte jag visa er två superfina set som jag verkligen skulle kunna tänka mig att klicka hem!

Spana in detta och detta! (Bubbleroom) Så söta!

Sedan har vi detta plagg (Bubbleroom)som verkligen föll mig i smaken och som är perfekt till varma sommardagar!

 

Nej, nu är det dags att åka mot jobbet. 

Önskar er en fin onsdag<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.