Villa Sjöliden

Att ha återuppstått igen!

Innehåller annonslänkar till

MIO & Bubbleroom

God morgon kära ni<3 

Long time no see!

Japp, jag har haft en välbehövlig paus från bloggen för att hitta inspiration och kraft till att rycka upp mig själv ur det ”svarta hål” jag befunnit mig i. Ibland måste man faktiskt lyssna på sin kropp… tro det eller ej;)

Nu känns det i alla fall som att kroppen är välfylld med energi och som att man återuppstått på något märkligt sätt.

Påskveckan startade så fint med att fortsätta vabba för de små snoriga skatterna. Milian som på tisdagen äntligen fick svar på sitt covid-19 test (som han tog på fredagen) och gjorde att vi kunde pusta ut här hemma. Ingen Covid-19 än så länge. *Peppar*Peppar*!

Annars har vi under helgen passat på att pyssla i trädgården, planterats och ätits en massa god mat tillsammans med nära och kära (läs närmsta familjen) och haft det allmänt fint.

Och så klart kom ju även Påskharen förbi och gömde några överraskningar i trädgården till barnen.

Ett fint brev med lätta instruktioner!

Två nöjda och glada barn som hittat Påskharens gömma!

Ja, det blev en riktigt fin Påsk i år, trots att det ändå inte blev som vanligt för andra året i rad…

Och vet ni… igår morse kändes det som att man fick en STOR fet käftsmäll när man klev upp från den varma sägen och kikade ut genom fönstret! Alltså på RIKTIGT!?

Under natten hade det kommit snö, och inte lite heller! 20cm för att vara mer specifik… Jisses! Tur att energikontot var så pass påfyllt igen, annars hade jag nog gått och lagt mig igen och dragit täcket över huvudet.

Nog för att vädret kan vara varierande under April månad, men 20cm snö!? Som tur var så försvann mycket av snön (men långt i från allt) under dagen. Vi får verkligen hoppas att det inte kommer mer… vi som har satt på sommardäcken på bilen;)

Nu hoppas vi att det var den sista ordentliga snösmockan… eller snöchocken för i år!

Nu längtar man så att man håller på att krevera efter att få plocka fram utemöblerna och ställa i ordning allt runt poolområdet.

Och vet ni… på tal om det så hittade jag denna nyhet(MIO), som skulle göra sig så himla fin på utomhusborden i sommar!

Förutom det så vill jag även passa på att visa er dessa nyinkomna, eleganta och användbara sommarshorts. Perfekt längd för oss som inte vill visa hela låren (Bubbleroom)! Denna åker direkt ner i varukorgen!

Nej nu måste jag skynda mig till jobbet…

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.