Villa Sjöliden

Denna vecka blev inte riktigt som planerat…

Innehåller annonslänkar till

Lyko & MIO

God morgon kära ni<3 

Denna vecka blev inte riktigt som planerat då det började med att jag i tisdags vaknade med väldigt ont i nacken och fick bli hemma från jobbet. Och igår vaknade Milian upp och hade ont i halsen, så det fick bli att fortsatt stanna hemma.

Och är man hemma och är hängig så är det klart att mamma slänger ihop en chokladkaka… det är sedan gammalt! Så klart fick sjuklingen slicka bunken,

Sedan spenderade vi större delen av dagen i soffan och tog det riktigt lugnt.

Idag när vi vaknade upp hade Milians förkylning kommit igång mycket mer så det blir fortsatt att ta det lugnt här hemma. Och vem vet… det kanske blir att baka någonting idag också varvat med lite påskpyssel för att underhålla barnen någorlunda.

I övrigt känner jag att både inspiration och gnista just nu är på botten vad gällande allt vilket är så himla tråkigt! Tur att det är torsdag idag och DBT- träff, så jag kan få lite boost och stöd i denna vad jag tror light variant av vårdepression. Men jag tänker att det kanske inte är så konstigt eftersom vi nu levt på ett annorlunda sätt i över ett års tid. Knappt träffat vänner, isolerat sig för minsta lilla symptom och precis genomgått en lång vinter. Och nu när våren är på intågande ska kroppen helt plötsligt ställa in sig på ljusare tider, vilket kommer med längtan och drömmar om en härlig sommar. Men så vågar man inte drömma fullt ut eftersom detta nedrans virus fortsätter ha sitt grepp om oss och vaccination känns ännu lång borta.

Kämpa… håll ut…håll avstånd… var positiv… Ja, i över ett års tid har vi brottats med dessa tankar och restriktioner och måste fortsätta ett tag till vilket börjar göra mig och många andra less. Nu har ju vi haft turen att ändå i största möjliga mån kunna träffa dom närmsta i familjen… men tänk på dom stackarna som inte ens kan göra det. HUA! Tur att i alla fall dom äldre kommit igång med sina vaccinationer.

Men nog talat om detta, för idag vill jag slå ett slag för denna kampanj inne hos (Lyko) Och speciellt denna produkt som gör underverk! ÄLSKAR!

Och vill man inte ge bort en massa påskgodis i påsk så tycker jag ni ska spana in detta handplockade kit, också från (Lyko).

Hur fint vore det inte att få detta i påskpresent.

Annars är det 20%detta och detta sortiment (MIO)just nu och ni kan hitta en hel del fina fynd!

Nej, nu ska jag ta hand om mina små troll! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.