Att väcka hortensiorna till liv igen…. – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Att väcka hortensiorna till liv igen….

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom

God morgon kära ni<3 

Åh vad jag har saknat att sätta mig och skriva till er! Det känns som en lättnad att sätta sig vid datorn och låta fingrarna dansa över tangenterna.

Som ni säkert har märkt så har jag valt att ta en paus härifrån i några dagar, vilket har varit väldigt välbehövligt. Dom senaste veckorna har livet känts tungt på många plan när tröttheten slagit till med en enorm kraft. Den har liksom just nu tagit över hela mitt liv och när jag inte är på jobbet så sover jag… Men idag känner jag att livet och orken börjar komma tillbaks igen och den lättnaden för det är enorm.

Stressen som man känner när man inte orkar göra något mer än att jobba är otroligt frustrerande. Att knappt orka umgås med sina barn och sambo när man kommer hem tär något enormt. Men att känna att allt börjar vända och att orken sakta börjar komma tillbaks gör mig så glad och jag kan med största sannolikhet säga att det är någon form av vårtrötthet som drabbat mig.

Igår tog jag och Snickaren tag i att göra i ordning och plocka in alla krukor med hortensior som vinter förvarats ute i boden. Så  nu är glasrummet fullt med stora krukor som snart kommer förvandlas till stora gröna buskar.

Och som ni kan se i bakgrunden så är även mina Mårbackapelargoner på gång att grönska.

Fullt av nya gröna skott och blad kämpar sig fram genom dom nedklippta karga pinnarna och det är så härligt att se att allt börjar att få nytt liv igen… redo att ta sig an ytterligare en sommar här på Sjöliden.

Idag ska jag nog försöka ta mig en tur till Ikea och inhandla lite skåpstommar ner till tvättstugan.

Idag tänker jag visa er denna skönhet och ett så fint set som består av dessa och denna(Bubbleroom)

Önskar er en riktigt fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.