Villa Sjöliden

Att unna mig en ”skönhetsvecka”

Innehåller annonslänkar till

Nordicnest, Frökenfräken, Cervera, Lyko och Bubbleroom

God morgon kära ni<3 

Ja ni… jag kämpar fortfarande med min vårtrötthet så det står härliga till och skulle kunna sova konstant känns det som. Dock blev det ett litet avbrott från den ”vanliga” vardagen när jag igår fick åka en sväng till tandläkaren. Och vet ni… det är något av det bästa jag vet… ja, just att få gå till tandläkaren. Jag vet, jag är knäpp! Just den där känslan när dom pillar runt tandkött med sina vassa verktyg och det sticker och kliar på samma gång i tandköttet är ändå på något vis en härlig smärta. Haha!

Så nu är mina tände ny polerade, all tandsten borta och munnen känns både öm och fräsch!

Och idag är det fransarnas tur att få sin en uppfräschning då det är dags för ett besök på My Brow Bar i Örebro. Ännu ett avbrott från vardagen, vilket gör mig tacksam, och precis vad jag behöver just nu! Hoppas att hinna med ett snabbt besök hos PK Design också för att spana in alla nyheter. Bara tanken gör mig lycklig och gör mig genast lite piggare;)

Och imorgon fortsätter min ”skönhetsvecka” då det är dags att göra ett frisörbesök. Ja men n hör ju…. det kan ju inte bli bättre!

Kanske ska passa på att boka in en massage när jag ändå håller på;)

Är ni duktiga på att ”unna er” att göra saker som får er att må lite extra bra? Tror det är extra viktigt när man känner sig lite vissen. Det som är bra att det faktiskt inte behöver vara saker som kostar pengar… utan man kan sätta sig och sy, måla, gå en skogspromenad osv…

Här hemma har snön som kom natten till måndagen tack och lov smällt bort. När jag åkte till jobbet var det riktigt moddigt och snön vräkte ner under halva bilresan innan det övergick till snöblandat regn. HUA!

Liknande bricka hittar ni här(Nordicnest) ansikte här(Fröken Fräken), liknande ljusstakar här (Cervera), Pompom kuddar (REA Nordicnest) här

Dagens tips börjar med att jag tycker ni ska spana in denna sida (Lyko)som har grymma erbjudanden just nu!

Slutligen vill jag visa er denna färgglada karamell från (Bubbleroom) som kommer vara så himla fin mot en solkysst hy i sommar.

Nej nu är det dags att åka mot jobbet!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monika

  Då är vi två som är knäppa för jag känner precis som du, jag är så förväntansfull på väg till tandläkaren – fest liksom.
  Kram Monika

  1. villasjoliden

   Haha gud vad härligt att höra Monika att jag inte är ensam om dessa tokigheter:)
   Massa Kramar<3

 2. Monika

  Då är vi två som är knäppa för jag känner precis som du, jag är så förväntansfull på väg till tandläkaren – fest liksom.