Det rann helt enkelt över… – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Det rann helt enkelt över…

Innehåller annonslänkar till

MIO

God morgon kära ni<3 

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag skrev till er. Som jag nämnt för er tidigare är jag inne i en sjukt trött period just nu och jag har därför fått prioriterat min sömn. Därav uteblivna inlägg. Ibland måste man helt enkelt lyssna på sin kropp… vilket jag valde att göra förra veckan.

Och vet ni, igår kom smällen av ångest och gick igenom kroppen som en ilning. Det var som att alla känslor kom på en och samma gång och gjorde att det helt enkelt rann över. Och tro mig… det behövdes inte mycket för att bägaren skulle rinna över. Helt plötsligt sjönk jag ner i en hög på golvet med tårarna rinnande hejdlöst ner för kinderna medan jag inte fick fram några ord förutom snyftande. Milian kom innanför dörren efter att ha varit ute och lekt med sin syster och smög fram till mig och omfamnade mig försiktigt vilket var precis vad jag behövde. En varm kram från min lilla kille<3

Efter detta var det som att kroppen och huvudet blev totalt urladdat! Men trots det tog jag med mig mina små skatter och planterade årets tomater och meloner ute i kylan.

Så nu är årets tomatfröer planterade, senare än någonsin!

Annars har helgen gått i en rasande fart med både 7 års kalas för barnens kusin och Mellokväll hemma hos min pappa med familj,

Barnen fick varsitt sådant kitt vilket blev väldigt poppis!

Ansiktet fick dom målade av sin moster och ni kan tro att det var två nöjda små skatter!

Och som tur var vann en av favoritlåtarna vilket gjorde att kvällen inte kunde ha slutat bättre!

Och nu var denna helg över och jag hoppas verkligen att denna vecka blir en aning bättre än förra. GE MIG ENERGI!

Som tur är har jag några roligheter inbokat denna vecka vilket förhoppningsvis kommer göra mig på lite bättre humör.

Idag mina vänner blir mitt tips till er att spana in denna pedistal och denna pedistal! (MIO)

Lika fina utomhus som inomhus!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.