Villa Sjöliden

Det här med drömmar…

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom & Lyko

God morgon bästa ni<3 

Igår när jag kom hem från jobbet så var jag (Kors i taket) hyffsat pigg. Kan inte minnas när det hände senast! När jag klev innanför dörren var Snickaren i full gång med flytspacklingen nere i vad som ska bli våran nya tvättstuga tillsammans med min svärfar.

Nu ska snart alla skåp beställas och sedan är det inte mycket kvar. Alltså lycka! Nu har vi levt i detta hus sedan maj 2013 och inte haft en tvättstuga, så jag tror ni förstår hur skönt det kommer bli. Så klart kommer ni få se bilder lite längre fram.

Annars så passade jag igår på och njuta av den lilla stund solen fortfarande var uppe efter att jag kommit hem från jobbet. Det verkar nämligen som att det fina vädret kommer vara ett minne blott en tid framöver… så jag liksom tankade i mig ljuset.

I natt drömde jag en rad konstiga drömmar. Drömmar som fick mig att vakna flera gånger med ett ryck. Visst är det konstigt det där att man ibland drömmer massor (och minns det) och ibland ingenting. Oftast är det drömmar som stressar eller ger ångest som man främst minns… i alla fall är det så för mig.

Och vaknar man upp och minns en ångestdröm kan det ta bra många timmar innan klumpen i magen släpper även fast man vet att det bara var en dröm.

Ja ni… det här med drömmar är ett intressant mysterium kan jag tycka!

Men nog talat om detta… för idag tänkte jag visa er denna och denna skönhet från (Bubbleroom)!

Och vet ni… just nu väntar jag med spänning på att denna produkt (lyko)ska anlända till brevlådan. Har väldigt höga förhoppningar efter att ha läst alla recensioner.

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.