Villa Sjöliden

Bästa vänner, sol och nyheter!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Onsdag morgon och jag kan säga att ögonen mer eller mindre står i kors på mig. Himmel vad trött jag är! Men nu har redan halva veckan gått och vips så kommer det snart att vara helg igen,,, det är bara att hålla ut;)

Det har varit tyst här inne i ett par dagar, vilket inte hör till vanligheten. Anledningen? Jo helt enkelt att jag behövt prioritera sömnen eftersom jag just nu är så extremt trött.

Är det inte konstigt att det aldrig slår fel att tröttheten kommer som ett brev på posten så fort värdet slår om och blir varmare och ljusare? Alltid vid denna tid på året tycker jag att alla pratar om hur trött man är! Eller har jag fel? Rent logiskt så borde det ju vara tvärt om kan man tycka.

I söndags tog vi i alla fall tillvara ordentligt på det underbara vädret som dagen bjöd på tillsammans med våra bästa vänner som var på besök. Efter att ha avnjutit en god pasta tog vi med oss en kopp kaffe, släpade fram däckstolarna och satte oss mot husväggen och njöt av vårvärmen.

Det var så härligt att sitta och prata och titta på när barnen roade sig med att cykla runt på gräsmattan i endast kofta som ytterplagg.

Och medan tjejligan satt i solen så passade Snickaren och Jacob på att testa vårat nya ljudsystem som våra gäster hade med från Stockholm och som ska få spela musik på poolområdet i sommar.

Idag blev det en beställning på denna från (Bubbleroom) som jag ser mig själv glida runt i när sommaren kommer. Eftersom jag inte kunde välja vilken färg som var finast, så fick det bli båda! Så kan det gå;)

Sedan fick det bli en beställning på några skönhetsfavoriter som behövdes förnyas! Bland annat denna (Lyko)som man aldrig blir besviken på. Naturlig dundervolym säger jag bara!

Önskar er en riktig fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Jag frågade om den svarta brickan men det verkar som man aldrig får svar
  Jag har frågat förut men aldrig fått svar.Väldigt tråkigt och inte kul att följa mer.

  1. villasjoliden

   Hej! Ber om ursäkt för det… glömmer ofta att gå in och kika på kommentarer. ska bättra mig!
   Den svarta brickan kommer från Zelected by house och har några år på nacken. Men vet att DAY home har en liknande.
   Önskar dig en fin dag<3
   Kram Nathalie

  1. villasjoliden

   Hej Lena!
   Träskulpturen kommer från märket kamelo och är hittad på åsby trädgård för ett par år sedan.
   Kram Nathalie