När man blir straffad för att man säger vad man tycker! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När man blir straffad för att man säger vad man tycker!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar jag upp med en känsla av att jag inte alls har lust att går till jobbet, utan istället dra täcker över huvudet. Igår fick jag nämligen det svart på vitt att en person av ledande befattning “straffar mig” för att jag råkade tycka (för några veckor sedan) att hen handlade fel i en situation och för en gång skull sa ifrån.

Att jag säger ifrån hör inte till vanligheten när det kommer till mig, men eftersom det var uppenbart att personen handlade fel ifråga, i en just nu allvarlig situation (läs corona) så kände jag att jag ville ifrågasätta detta och berätta att jag och dom flesta andra tyckte att det va fel handlat, utan att vara otrevlig, utan bara saklig. Detta i sin tur kunde tydligen personen inte acceptera (troligen eftersom hen visste att det var fel gjort) och nu uppenbart nu straffar mig på olika sätt. Jag har försökt att inte bry mig om detta tills igår, när jag kände klart och tydligt att detta snart måste få ett slut eftersom det mer och mer blir övertydligt! Tråkigt och ledsamt att något som känns helt självklart (och som man tar mod till att säga) ska straffa sig!

Jaja, nog talat om detta, kände bara att jag var tvungen att ventilera min frustration och ledsenhet!

Igår när jag och Snickaren kom hem från våra jobb var det så tyst och lugnt i huset. Vi var barnfria eftersom våra små troll var hemma hos sin mormor och skulle sova över tills idag. Snickaren köpte med  hämtmat, och efter att vi ätit klart lade vi oss utmattade i soffan, framför tvn och njöt av lugnet! Hur lyxigt är det inte att bara få andas ibland!?

Måste visa er min (sedan ett par veckor tillbaks) nya detalj som fått äran att pryda brickan på soffbordet här hemma. Jag hittade den när jag besökte PK design i Örebro sist och den har gått och blivit en riktig storfavorit!

Små statyer och konstverk är verkligen så himla roligt, och det bästa jag vet att plocka in i inredningen här hemma. Något som gör allt så mycket mer personligt på något sätt.

Idag efter jobbet blir det jag som åker och hämtar barnen från deras mormor. Ska bli mysigt, då det var riktigt längesedan jag var och hälsade på där hemma. Ibland, kan man liksom få någon typ av hemlängtan, trots att jag inte bott hemma på bra många år. Eller det kanske snarare är mammalängtan;)

Idag tänkte jag börja med ett visa er denna och denna inredningsdetalj som är en billigare kopia från originalen.

Och sedan måste jag visa er dessa och dessa snygga skor, som jag faktiskt funderar på att beställa hem till våren.

Nej, nu är det dags att fara till jobbet, wish me luck!<3 

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Hej Mia!
   Jobbsituationen har tack och lov ordnat upp sig vilket är väldigt skönt!
   Önskar dig en fin dag<3
   Kram Nathalie

 1. Camilla

  Hej Nathalie!
  Tack för en jätte mysig blogg o många bra tips 👍 Är inne varje dag o läser, även på din Mammas blogg.
  Blir både ledsen o besviken på den där “HEN” som inte kan acceptera att du hade en åsikt 😠😩
  Vet att det är svårt, men försök o inte lägga en massa enegi på denna typ..
  Inte du som har problem, det är HEN 😤
  Ofta handlar det om svensk avundsjuka för att du nu vågar o stå upp o säga vad du tycker o känner.
  I min värd är det sunt!..
  När jag var i din ålder hade jag också lite svårt för att säga ifrån, men absolut inte i dag när jag är 50+
  Man lär så länge man lever!…….
  Ta hand om dig o fortsätt vara den du är.
  Kram Camilla ❣