Villa Sjöliden

En riktig skräckupplevelse!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom & Lyko

God morgon bästa ni<3 

Jag måste börja att berätta för er om gårdagens färd mot jobbet vilket blev en riktig skräckupplevelse. Som vanligt kom jag iväg hemifrån några minuter senare än det var tänkt och det trots att bara jag var vaken. Ja, som ni förstår här blev det ganska så stressigt.

Dock märkte jag ganska så snabbt att det var halt på vägarna så det fick bli att ta det extra lugnt, trots att jag var sen och i vanliga fall skulle ha gasat på liiite extra. Halvvägs mot jobbet började jag märka att det var ännu mer halkigt än vad jag trott och började få hjärtat uppe i halsgropen. Så fort jag skulle till att bromsa minsta lilla så gled bilen okontrollerat trots nya dubbdäck och ABS bromsar.

Jag konstaterade snabbt att jag nog aldrig varit med om en sådan otrolig blixthalka förut och rätt som det var så tornade uppsjö av blåljus upp sig en bit framför mig. Masskrock i halkan! Dock hade jag tur att jag hamnade så bra till i bilkön att jag lätt kunde svänga av och ta en genväg till jobbet.

Väl framme var jag så uppstressad och skärrad att det inte lugnade ner sig förrän efter frukosten. Hua!

Hoppas verkligen att det inte blir samma visa idag, för det vet jag inte om mitt hjärta klarar av.

Idag åker våra små troll till sin mormor för att få vara där i två dagar. Myspys!

Jag ska därför handla med mig lite thaimat hem från jobbet idag så att jag och Snickaren bara kan få fokusera på att andas och slippa ställa oss och laga mat. Man får liksom passa på att äta sådant som barnen inte tycker om när dom är iväg på vift!

Vi har , som jag nämnt tidigare en liten foodtruck som står uppställd i grannbyn och som har väldigt god mat.

Perfekt eftersom jag ändå passerar på väg  hem från jobbet.

Just sådana små ställen, som där vi bor är det extra viktigt att gynna dom lokala aktörerna om man vill att dom ska få finnas kvar. Speciellt nu i denna Pandemi!

Mina tips idag kommer i form av detta stilrena och samtidigt tuffa plagg. Sedan har vi denna favorit som nu dykt upp i en vacker blå nyans. (Bubbleroom)

Sedan har jag hittat en nyhet från (Lyko) som jag är galet sugen på att införskaffa och prova… den får åka direkt upp på ”vill ha” listan!

 

Nej nu måste jag skynda iväg mot jobbet!

Önskar er en riktigt fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.