När man inte blev människa förrän igår! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När man inte blev människa förrän igår!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Måndag morgon och när klockan ringde i morse var det tungt att behöva kliva upp ur den varma sängen. Barnen och Snickaren får susa vidare, vilket betyder att jag får en lugn och skön start på morgonen för mig själv,

Snickaren och barnen har en ledig dag tillsammans eftersom sportlovsveckan drar igång idag. Resten av veckan kommer barnens mormor och farmor och farfar hjälpa till vilket är så himla snällt.

Efter en lugn och välbehövlig helg så känner jag mig redo att dra igång ytterligare en jobbvecka. I fredags när jobbveckan var slut var det som att kroppen sa ifrån ordentligt… nackvärk, huvudvärk och en extrem trötthet gjorde att jag inte blev människa förrän igår.

Och har ni sett, än så länge lever min azalea på stam (helt sjukt). Dock börjar den blomma över… men ändå! Får se om jag tycker att den är värd att spara efter att blommorna åkt av. Vet inte om jag kommer palla all vattning då… haha!

Måste förresten visa er att denna ljusstake kommit in i flera olika storlekar. Den är en riktig storfavorit här hemma!

Idag har jag en grymt snygg outfit att visa er, Spana in denna och denna som tillsammans skapar en riktigt schysst och stilig vardagsoutfit.

Och vet ni…. igår lade jag ÄNTLIGEN en beställning på denna. Dock får jag vänta några veckor på leverans… men bara att den är beställd känns riktigt bra!

Nej nu måste jag fara mot jobbet!  

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.