Villa Sjöliden

På något vis känns det ändå helt okej!

Innehåller annonslänkar till

Mio

God morgon kära ni<3 

Söndag morgon, och en väldigt grå sådan. Snön har under gårdagen i stort sätt regnat bort här hemma och solen göms bakom ett grått täcke.

Men på något vis känns det ändå helt okej. Nu har vi haft riktig vinter med otroligt fint väder och kunnat utnyttja det till MAX! Nu blickar vi framåt och längtar efter plusgrader och vår! När allt börjar bli sådär härligt klorofyllgrönt och snödroppar, tussilago och krokus kämpar upp genom den karga jorden… wow, jag kan knappt vänta!

Här hemma är det just nu bara jag och Alicia. Snickaren och Milian är i väg på fotbollsträning i vanlig ordning och jag och Alicia sitter och målar prinsessor.

Att måla teckningar är sedan en tid tillbaka den största aktiviteten här hemma, och jag skojar inte om det minst blir ett tiotal teckningar om dagen. Målas det inte här hemma, så får vi alltid med ett gäng teckningar från förskolan;) Och vi konstaterade här om dagen att skulle vi spara allt teckningar så skulle nog hela huset vara fyllt vid detta laget. Igenkänningsfaktor någon? 😉

Här hemma är hela är hela huset storstädat vilket känns som en stor lättnad! Jag fick hela familjen att hjälpa till igår, vilket var väldigt skönt. Allt går så väldigt mycket snabbare.

Förra helgens blombukett står sig fortfarande fin och pryder matsalsbordet i glasrummet. Älskar verkligen den nya kristallvasen, som är alldeles lagom i storlek. Och just nu är det fortfarande 50% rabatt på den.

Och idag får vi se vad dagen kommer bjuda på. Vi har inget speciellt inplanerat vilket känns skönt. Möjligtvis kanske jag börjar att så lite tomatfrön. Jag vill egentligen vänta så länge som möjligt eftersom allt växer i en rasande fart ute i glasrummet. Sår jag mina fröer förtidigt så kommer plantorna hinna bli så stora innan dom kan tas ut så dom nästa täcker hela fönstren!

Och idag tycker jag ni ska kika in hos (Mio) och spana in alla färska nyheter som fylls på dagligen.

Måste därför visa er denna fina nyhet (Mio)som jag tyckte var så fin!

Önskar er en riktigt fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.