Inredning, modenyheter och jakt efter ny soffa! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Inredning, modenyheter och jakt efter ny soffa!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Lördag morgon, vilket spenderas tillsammans med min lilla flicka här hemma. Vi sitter och målar teckningar tillsammans och kikar på nyhetsmorgon medans frukosten intas.

Milian och Snickaren har precis begett sig mot hockeyträningen vilket just nu är extra roligt eftersom Milians bästa kompis precis börjat att följa med.

Idag vaknar jag upp med nack/ huvudvärk igen och jag har precis konstaterat att det känns som att huvudet sitter “löst”. Ja, svårt att förklara… men det känns i alla fall inte jätte bra. Vi får hoppas att det blir lite bättre under dagen.

Idag måste vi försöka få till någon form av städning här hemma. Det ser ut som ett fullkomligt bombnedslag, vilket stressar mig något enormt just nu.

Tänk vad skönt när utomhussäsongen drar igång och man spenderar med tid ute än inne. Då gör det inte så mycket om det är lite stökigt inomhus!

Igår efter jobbet, var jag förbi Järsjö möbler som ligger i Hallsberg en sväng. Jag var tvungen att ta en rundtur inne i deras fina butik och kika på deras fina soffor. Japp, det känns väldigt nära att beställa en ny soffa hit hem då jag är så galet trött på våran gamla, Den jag kollat på är väldigt lik denna i både stil och färg!

Och efter det blev det en tur till Bruket Inredning i Kumla. Som jag berättade tidigare har dom gjort sin butik större, vilket blev otroligt bra! Att bara gå runt och njuta av alla fina saker gör att man blir alldeles varm i hjärtat. Så klart passade jag på att fota lite så ni får se…

Jamen hur fint!?

Och nu har hon till och med plats att ta in lite möbler i sitt sortiment!

Och på tal om något helt annat så tänkte jag idag börja med att visa er en nygammal favorit som jag införskaffade mig förra våren och bodde i hela förra sommaren. Ett plagg som är otroligt fint och som jag med största sannolikhet kommer använda lika mycket denna sommar.

Hittade även denna som också har en likande färg som den förra och som gör sig fin mot en solkysst hy!

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.