Nackvärk och FREEEDAG! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Nackvärk och FREEEDAG!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Äntligen FREEEEEEDAG igen, vilket känns oerhört skönt!

Gårdagen var väldig tungjobbad då jag vaknade upp med en väldig värk i nacken som i sin tur strålade upp i huvudet och gav mig en grymt jobbig huvudvärk. Misstänkte att jag sovit tokigt, och att nackvärken uppstått av det. Ingenting hjälpte… varken värktabletter eller stretching av nacken, och det började inte släppa förens efter lunch.

Jag är en person som alltid har lidit utav extremt stela axlar och nacke. Känner man över just axlarna så är jag stenhård och det är därför inte så konstigt att jag får extra ont lite då och då. Ska nog försöka boka in en massage så snart som möjligt!

Därför hoppas vi att denna fredag ter sig bra mycket bättre än gårdagen! Och det blir ju på något sätt bara bättre av att veta att det är just fredag… eller hur?

Idag efter jobbet tänkte jag ta en sväng förbi Bruket Inredning i Kumla. Dom har nämligen gjort butiken större, och jag är grymt nyfiken på att se hur det blev och vad hon fått in för härliga nyheter,

Och ikväll ska jag se till att vara hemma och fira in helgen tillsammans med min älskade familj!

Idag tänkte jag visa er denna nyhet som jag kärat ner mig i ordentligt! Hur snygg är den inte!?

Önskar er en riktigt fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.