Villa Sjöliden

Tvärslut på allt!

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Mio

God morgon bästa ni<3 

Igår var det fettisdagen, som jag antar inte gick någon förbi. Snickaren hade därför i uppgift att köpa med sig semlor innan han kom hem. Efter att jag hämtat barnen från förskolan Blev jag så förvånad när kan kom hem tomhänt och berättade att det var helt slut på bageriet där Snickaren tillsammans med sin kollega skulle köpa med sig bakverken ifrån,

Jag hoppade därför in i bilen och körde till vårat Ica här ute på landsbygden i förhoppning att få med mig en semla alternativt sådana här små färdiga bullar så man enkelt kan pyssla ihop sin egen semla med.

Men nej, det var tvärslut på ALLT!

Det blev alltså ingen semla för oss denna fettisdag tråkigt nog. Vi får helt enkelt köra våran egna fettisdag en annan dag.

Annars så var det oerhört skönt att komma hem efter en intensiv jobbdag. Framåt kvällskvisten var jag så trött att det värkte i var enda kroppsdel… ögonlocken var så tunga vilket medförde någon timmas sömn i samband med läggning av barn.

Jag har turen att inte ha problemet att inte kunna somna för natten om jag sovit en stund efter jobbet eller på dagen. Jag kan verkligen somna när som helst och hur som helst, vilket oftast är väldigt tacksamt. Min kropp kan liksom inte få för mycket sömn känns det som ibland.

Vet ni… idag sprang jag på detta nya märke från (Lyko) som fick min uppmärksamhet. Hur spännande låter inte detta när man läser om det?

Även denna produkt (Lyko) är som är en nyhet från mitt favoritmärke är jag galet sugen på att testa. Detta märke gör en aldrig besviken!

Och sedan har jag hittat denna nyhet från (Mio) som kommer köpas hem inom en snar framtid tillsammans med denna (när den behagar komma in i lager igen).

Och idag är det redan onsdag, vilket betyder att halva veckan redan är avklarad!? Galet och väldigt skönt!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.