Villa Sjöliden

Alla hjärtans dag tips och många timmars sömn!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Hej och hå vad många timmars sömn det blev för mig i natt… Efter en lång jobbdag med en extra övertidstimme tror jag kroppen behövde det. Jag somnade nämligen som en stock när jag nattade Alicia igår kväll och vaknade inte upp förrän när alarmet ringde nu på morgonen… snorig och hängig! Skit också… Detta innebar att Snickaren fick åka iväg till jobbet och jag blev hemma med barnen. Virade in mig i täcket och gick ner och lade mig tillsammans med mina små troll i soffan.

(Lampfot här, lampskärm här, ljusstakar från bruket inredning)

När jag väl tagit mig till soffan och sneglade ut genom fönstret så hade en massa nysnö fallit under natten.

Solen strålar just nu in genom skitiga fönsterrutor och gör att huset badar i ljus, vilket gör att man genast mår en liten aning bättre! Tänk vad lite solsken kan göra.

Och ikväll, efter att Snickaren kommit hem från jobbet är det dags för veckans digitala DBT att dra igång igen, och det känns ganska så välbehövligt just idag på något sätt. Jag känner mig ganska vissen eftersom veckan inte alls blev som jag tänkt mig i och med VAB och sjukdom. Även om jag inte är ett fan av dom digitala mötena (eftersom dom dels går fortare och att man inte kan avläsa kroppsspråket på dom andra i gruppen) så känner jag verkligen att jag behöver detta just nu vilket också gör att det känns skönt. Och hade det varit ”en normal träff” hade jag ju inte kunnat medverka eftersom jag själv är snorig.

Jag är ju en person som gärna vill planera hur min vecka ska se ut i förväg för att mentalt förbereda mig på vad som komma skall. När det inte blir så, som tillexempel när det just blir VAB och egen sjukdom så kommer den där hemska ångesten krypandes inombords och gör att man liksom inte riktigt kan slappna av.

Något som man inte kan styra över, eftersom oförutsägbara händelser alltid kommer att inträffa som gör att man får ändra om i sin planering, Dock har jag blivit bättre på att hantera dessa situationer under årens lopp, men jag kommer nog alltid få leva med att det blir lite småjobbigt.

Men nog talat om det…

Idag kära ni, har jag tre fin fina modenyheter att visa upp för er.

Bland annat denna och denna härligt blommiga kreationer som kommer vara så himla fina till våren och sommaren. Och det bästa med dessa plagg är att det både är lätt att klä upp och klä ner med rätt sorts skor.

Sedan har vi dessa skönheter som både var makalöst stiliga och såg galet bekväma ut. Hade dom funnits i en beige nyans hade jag klickat hem dom direkt.

Och sedan vill jag rekommendera er att spana in detta SUPERERNJUDANDE, som verkligen är en perfekt Alla hjärtans dag present att ge bort eller att köpa till sig själv!

Till de manliga könet på Alla hjärtans dag hittade jag denna, dessa och dessa snyggingar som tillsammans skapar en riktigt schysst stil som både är fräsch och vårig!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.