Villa Sjöliden

Vilken fin dag vi fick och en massa shoppingtips!

Innehåller annonslänkar till

Mio, Bubbleroom & Ellos

God morgon bästa ni<3 

Vilken otroligt fin lördag vi hade igår med födelsedagsfirande ute på isen utanför vårat hus. Vädret visade sig från sin absolut bästa sida med i stort sätt klarblå himmel och sol.

Ja men ni ser ju… hur underbart!?

Medan vissa av oss i sällskapet spelade hockey på den nyskottade isrinken, valde andra att ta en tur på en av sparkarna som plockats fram, en promenad över sjön eller en tur på långfärdskridskor.

Perfekt att man kan ta en tur med några av sina nya leksaker över sjön!

Det bästa av allt var att vi hittade en barnspark i våra gömmor som Alicia och hennes lilla kusin kunde använda själva!

Vi höll naturligtvis utkik efter uttern Emmit som bor någonstans runt sjön. Men idag gömde han sig och vi fick tyvärr inte se skymten av honom!

Så klart med en paus för lite paketöppning och hamburgare/ korvätning.

Och så här höll vi på till sent in på eftermiddagen. (i bakgrunden ser ni vårat hus med glasrummet).

Vi var några som diskuterade att detta sätt att träffas och fira på var helt perfekt och egentligen det bästa kalaset vi haft. Detta skulle aldrig ha skett om det inte varit för pandemin som pågår. Det enda tråkiga som jag reflekterade över och som jag saknar väldigt mycket är att få ge mina nära och kära en STOR kram!

När alla gäster åkt hem och allt var ihop plockat gick vi in och tände en brasa i kaminen och värmde våra frusna kroppar och rosiga kinder.

Och idag väntar mer besök i form av våra bästa kompisar som kommer och firar båda barnen. Milian fyller om ett par veckor vilket gjorde att det passade bra när dom ändå var nere på besök hos Sofies föräldrar. Detta ska bli så himla mysigt!

Och vem vet, det kanske blir en promenad runt sjön i solskenet idag med! Man får liksom passa på att tanka D- vitamin när vädret visar sig från sin bästa sida.

Och idag ska jag passa på att lägga en beställning till lite saker som ska vara på våran övervåning här hemma. Bland annat denna spegel och denna pall från (Mio).

Sedan måste ni spana in några galet fina plagg som jag hittat dagen till ära. Dessa jeans (och jag som egentligen inte är en jeansfantast) var verkligen så himla fina och något som till och med jag skulle kunna tänka mig! (Bubbleroom)

Och slutligen har jag plockat ihop en helt galet snygg och fräsch outfit som jag nog inte kan låta bli att klicka hem.

Spana in dessa, dessa och denna! WOW! (Ellos)

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.