En rörig dag helt enkelt! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

En rörig dag helt enkelt!

Innehåller annonslänkar till

Mio, Edblad och Carlofcarl

God morgon bästa ni<3 

Igår när jag åkte hem från jobbet kände jag mig alldeles slut i både kropp och knopp efter en riktigt rörig dag på jobbet. Och på vägen hem kom jag helt plötsligt på “att det var idag” som vi skulle ha vårat digitala DBT- möte klockan 17.

Då blev det ännu mer snurrigt och stressigt i huvudet eftersom jag inte hunnit förbereda mig mentalt. Men allt gick som tur var jätte bra, förutom att det så klart var supertråkigt att inte kunna träffas live som vi brukar. Nedrans covid-19!

Så summan av kardemumman var att hela torsdagen blev både rörig och stressig för mig,

Men idag kära ni, vaknar vi som tur är upp till en ny dag med nya möjligheter vilket känns väldigt skönt. Men det bästa av allt är ju ändå att fredagen ÄNTLIGEN är här! Och som vanligt har denna vecka bara flugit fram i en rasande fart, trots att det i måndags kändes alldeles för långt tills idag.

Så idag ska jag bara försöka att njuta av dagen och verkligen suga in den där efterlängtade fredagskänslan! Känslan att kroppen liksom stämplar ut och får vara ledig ett par dagar är bland den mest oslagbara känslan i vardagen.

Och planer för helgen? Nej, absolut INGA vilket känns ännu skönare!

Idag tänkte jag visa er några vårnyheter som jag VERKLIGEN fastnat för!

För det första måst ni spana in denna OTROLIGT snygga skönhet(MIO)  som kommer att dra blickar till sig var den än placeras. WOW!

Och igår släppte Edblad sin nya vårkollektion, och detta fina halsband hamnade direkt på min “vill ha” lista! Och när vi ändå pratar om märket Edblad så vill jag passa på att visa och rekommendera er min favoritring som jag får så himla mycket fina kommentarer om när jag bär.

Sedan har jag hittat en produkt som jag verkligen skulle vilja investera i här hemma… Nämligen denna goding (Careofcarl)! VILL HA NUUUU! Perfekt att ha nere i nya tvättstugan sen.

Önskar er en väldigt fin fredag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.