Allt känns så fruktansvärt tråkigt! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Allt känns så fruktansvärt tråkigt!

Innehåller annonslänkar till

Lyko

God morgon kära ni<3 

Himmel vad jag har sovit djupt i natt… helt utslagen!

Idag är det tack och lov en helt vanlig jobbdag, utan någon övertid. Men trots det så vaknade jag upp men någon slags tomhet i kroppen… Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på,

Jag är just nu inne i en period då jag tycker att allt känns så fruktansvärt tråkigt. Och jag vet att jag inte är ensam om det… Men jag är så TRÖTT på alla dessa restriktioner och roliga aktiviteter som ställs in gång på gång. Att man inte vågar sätta sig ner och boka den där resan som man längtat så efter. Nä, det är rent ut sagt dötrist… och det har liksom kommit över mig nu.

Men när jag satt i bilen på väg hem från jobbet så kom ändå en tacksamhetskänsla och sköljde över mig som en stor våg. En tacksamhet att slippa sitta hemma och jobba dag ut och dag in, utan att faktiskt kunna gå till en arbetsplats och få träffa och skoja med sina kollegor. Naturligtvis är jag väl allra mest tacksam för att jag har ett jobb att gå till om dagarna i dessa tider.

Idag ska vi ÄNTLIGEN ha möte med DBT- gruppen igen efter ett superlångt uppehåll. Dock så kommer denna terapi/ utbildning att fortlöpa i digital form som det ser ut just nu vilket (även det) är supertråkigt men ändå nödvändigt!

Och ser ni… min uppstammade, super vackra azalea står sig fint fortfarande,

Idag blir dagens tips dels en sak som jag visat och tjatat om förut… men som jag verkligen måste nämna igen, eftersom den är så galet bra!

Man får du en omedelbart utsuddande effekt som både fyller ut och hjälper till att minimera porer, ojämnheter och fina linjer, med en naturligt matt finish. Kraftfulla komplex absorberar överflödig olja och ger huden en matt finish, samtidigt som porernas storlek och form effektivt reduceras med tiden. Med sin enastående färgskiftande formula smälter  den omedelbart in i vilken hudton som helst.

Ja men ni hör ju… den är liksom för bra för att inte få nämnas här inne med jämna mellanrum och är en riktig FAVORIT i min necessär. Och det bästa av allt är att den är riktigt dryg! Jag pratar naturligtvis om denna! (Lyko)

Sedan är jag GALET nyfiken på denna produkt (Lyko)som även den är en vinnare av Swedish Beauty Awards och har fått himla fina recensioner!

Nej nu måste jag skynda mig mot jobbet! 

Önskar er en jätte fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.