Villa Sjöliden

Uppe med tuppen och dags att snart sätta frön!

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Careofcarl

God morgon bästa ni<3 

I morse ringde klockan 04.30… och det är helt galet vad trött jag är! Anledningen att jag är uppe så tidigt är eftersom det vankas övertid på jobbet igen. SUCK!

Och under gårdagens kväll blev det äntligen dags för ett avsnitt av Mandelmans gård igen. SOM JAG LÄNGTAT! Alltså den positivitet man får genom att titta på dessa odlingsglada människor som bor på vackra Österlen gör ju inte att man längtar mindre till sommaren. Ja fy bubblan vad jag längtar!

Men snart är det dags att sätta detta årets tomatsfrön och diverse annat som jag måste komma underfund med vad det ska vara i år! Har faktiskt tänkt att jag ska sätta mig och kika igenom frösortimentet på nätet här någon dag!

Just det här med paneringen av vad som ska odlas under året kan ju vara det absolut roligaste! Ett måste är i alla fall cantaloupmelon, som gav så superfint resultat förra sommaren. Och hur gott är det inte sen då!? Egenodlad melon, som man gett så mycket kärlek och omsorg från det lilla, lilla fröet… pollinerat dagligen med en liten pensel mellan han och honblommor för att sedan se blomman utveckla sig till en stor och smakrik frukt.

Idag mina vänner kommer jag visa er en produkt som står högt upp på min ”vill ha” lista! En produkt som vunnit en galet massa priser och ger ett otroligt fint resultat! Jag talar om denna (Lyko) som alldeles nyligen kommit in i Lykos sortiment!

Jag kör ju på denna variant (Lyko) sedan tidigare och som jag är riktigt nöjd med…. men känner ändå att jag skulle vilja testa denna produkt!

Och slutligen tycker jag att ni ska spana in denna REA hos Carlofcarl till era manliga älsklingar där hemma! Så mycket FINT!

Föll verkligen för dessa (Carlofcarl) som skulle vara så fina på Snickaren till våren.

Nepp nu måste jag åka i väg mot jobbet! 

Önskar er en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.