När veckorna flyger fram! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När veckorna flyger fram!

Innehåller annonslänkar till

Mio

God morgon bästa ni<3 

Så var denna helg över och dags att ta sig an en ny vecka igen. Jag tycker verkligen att veckorna bara flyger fram just nu… och det trots att det känns långt från måndag till nästkommande helg.

Men nu är det en ny vecka med nya tag! Är faktiskt rätt så peppad.

Och igår blev huset storstädat medan Snickaren tog med sig barnen och åkte skridskor, SÅ SKÖNT! På något vis går städningen dubbelt så fort när man får hållas på och pula själv.

Och när alla i familjen äntligen var på plats hemma igen intog vi en snabblunch innan Milian prompt skulle ut och testa att pimpla. Sagt och gjort… Dock blev det ingen fiskelycka denna gång, men sällskapet lite längre ut på isen verkade ha mer tur med sig.

Sedan kom barnens farmor och farfar och en av barnens kusin på besök. Så mysigt! Barnens farmor hade bakat en underbart god chokladsockerkaka som fortfarande var alldeles ljummen som vi dukade fram till fikat.

På kvällen åkte vi och hämtade oss en söndagspizza och tittade på film tillsammans med barnen innan det var dags för dom att ta kväller.

På kvällskvisten satt jag och började fundera på hur jag ska inreda i hallen på övervåningen där barnens nya garderober står placerade. Kom fram till en sak, och det är att denna skönhet är ett MÅSTE!

Är även sugen på denna och denna

Som skulle göra sig fint vid garderoben. Med tanke på att våran övervåning är ganska så liten, så behöver man tänka praktiskt och smart vid val av inredning.

Önskar er en riktigt fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.