Minst åtta timmar och ÄNTLIGEN säsongsstart! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Minst åtta timmar och ÄNTLIGEN säsongsstart!

Innehåller annonslänkar till

Newport, Bubbleroom och Ellos

Go kväll bästa ni<3 

Sitter nedsjunken i soffan efter att ha lagt barnen. Idag har jag varit lite halvtrött hela dagen på jobbet, och ser faktiskt fram emot att krypa till kojs tidigt ikväll.

Imorgon vaknas det övertid på jobbet, vilket innebär att jag ska befinna mig på plats 05.48, pjuh. Som jag har nämnt till er tidigare så är jag väldigt sömnberoende och måste minst ha mina åtta timmar för att fungera, vilket betyder att jag helt enkelt måste somna i tid, speciellt idag!

Fördelen med att börja tidigare är att man får smyga upp ur sängen själv och bara få en lugn egentid innan det är dags att fara till jobbet. Annars är det full rulle, med barn som ska kläs, tänder som ska borstas, frukost som ska göras plus att man själv ska göras iordning. Japp, smått kaos… men ganska mysigt på sitt sätt ändå. Men ibland är det skönt att få ett litet avbrott i det liksom och bara få bry sig om och fokusera på sig själv.

Snittblommorna hittar ni här, liknande byst (på REA) här, ljusstakar (på REA) här. (Allt hos Newport) 

Jag varvar just nu att skriva till er och att kika på säsongsstarten av Mandelmans på tv:n… ÄNTLIGEN! Älskar deras härliga kreativitet och positivitet. Är man det minsta deppig, så kan man alltid ändra på det genom att slå på ett avsnitt av Mandelmans;) Och i dagens avsnitt är det extra härligt då våren är på intågande.

Eller vad säger ni? Är ni ett fan av det programmet?

Idag tänket jag tipsa om dessa OTROLIGT snygga byxor (Bubbleroom)… så fräscha! Och även detta plagg (bubbleroom)skulle vara så himla snyggt och vårfräscht att bära.

Slutligen Vill jag visa er denna skönhet (Ellos) som åkte direkt ner i varukorgen! (denna skulle vara sjukt snygg tillsammans med byxorna ovan!)

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.