Drömgarderob och uttern Emmit! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Drömgarderob och uttern Emmit!

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Bubbleroom

 

Go kväll bästa ni<3 

Åh vilken effektiv och fin helg vi haft här hemma. Och en massa snö har vi även fått! Så härligt att det äntligen blir lite ljust ute… och att barnen kan vara ute och leka i snön!

Igår kväll blev vi klara med barnens garderober, och i morse hängde, och vek vi in alla deras kläder! SÅ GALET SKÖNT!

Och jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är lite smått avundsjuk! Det blev så himla bra, och fint!

Kolla bara på Alicias garderob! Det bästa är hyllan med smyckesförvaring där hon kan ha alla sina smycken och håraccessoarer.. DRÖM!

Nu ska vi bara beställa specialbyggda dörrar utav en finsnickare!

Och när vi var mitt uppe i allt grejande med garderoben i morse skrek Milian från nedervåningen att det var någon konstig katt nere vid bryggan. Han var så exalterad att vi tillslut fick gå ner och titta på vad det var han såg. Och vet ni vad! Nu är det konstaterat… VI HAR EN UTTER som simmar runt i vår sjö!

När vi var ute på sjön förra vintern med en massa kompisar och åkte skridskor så såg vi en varelse som sprang fram och tillbaks på isen en bra bit bort. Vi anade att det var en utter… men eftersom folk började prata om att det knappast kunde vara det eftersom dom är så ovanliga så tänkte vi att det kanske var en stor mink. Men nu var den så pass nära att det inte gick att förneka… DET ÄR EN UTTER! Som vi snabbt döpte till Emmit (från filmen Zootropolis).

Sedan fick jag äran att ta tag i städningen här hemma, Snickaren tog med sig barnen ut för att leka i snön och för att bygga en GIGANTISK snögubbe, som jag tyvärr inte hann ta kort på innan det blev mörkt.

Men nu är huset städat och det är ordning och reda vilket är så skönt eftersom förskola och jobb drar igång imorgon!

Det ska bli så galet skönt med lite rutiner igen och att få komma tillbaks till mina härliga jobbarkompisar. Jag skulle ju ha varit på jobbet måndag och tisdag denna vecka… men eftersom ryggen smällde till i söndags natt så blev det tyvärr en sjukskrivning.

Men nu är jag fit for fight för jobbåret 2021!

Idag blir mitt tips till er att spana in denna och dessa(Ellos)… det börjar komma in så mycket vårsfräscha plagg i webbshoparna!

Sedan vill jag avslutningsvis visa er denna och denna sommardröm (Bubbleroom) som ni just nu kan köpa till 60% och 70% rabatt! Så himla fina!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.