Villa Sjöliden

När solen strålar in!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom

God förmiddag bästa ni<3

Idag vaknar jag upp och mår liiiite bättre i ryggen. Tack och lov för ipren säger jag bara!

Igår när Snickaren kom hem från jobbet satte vi oss ner och fick en massa saker gjorda som vi inte kommit oss för att ta tag i innan.

Barnen övernattar hos sin mormor vilket så klart bidrog till att vi fick dessa saker gjorda… För när man har två små troll som pockar på uppmärksamheten hela tiden är det inte att tänka på att sätta sig ner och koncentrera sig på viktiga saker.

Vi är som jag har nämnt tidigare väldigt dåliga på att lämna bort barnen för att få lite egentid. Det har vi alltid varit, men under 2020 har det blivit ännu mindre, vilket naturligtvis har en naturlig förklaring. Men vi behöver bli bättre på att skapa oss lite egentid… för alla i familjens bästa!

På morgonen idag strålade solen in genom fönstren här hemma. Och morgonsolens strålar är som absolut vackraste när dom strålar in i glasrummet!

Och fina lilla Molly sitter i fönstret och njuter av solens strålar. Hon vill helst hålla sig inomhus just nu när kylan är på intågande och man får ibland tvinga ut henne en snabbis för att uträtta sina behov.

Idag tänkte jag tipsa er om att spana in denna (Bubbleroom) eleganta kreation! Hade jag inte haft garderoben fylld med dessa plagg så hade jag slagit till direkt på denna, OCH PRISET ÄR GYMT!

Sedan har vi denna goding (Bubbleroom) som vi kommer få se mycket av även i vår! Så snygg!

Önskar er en riktigt fin tisdag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Skönt att få saker gjorda.
    Ja du egentid är något vi aldrig har och jag skulle verkligen behöva det är helt slut, men livet ville annat för oss då båda mina föräldrar har gått bort och sambons båda föräldrar har också gått bort så ja vi har verkligen ingen att lämna bort våran lilla tjej till och det är riktigt jobbigt vissa stunder. Men hur som så överlever man väl det med. Men tufft är det.

    Kram Linda

    1. villasjoliden

      Oj jag beklagar verkligen och kan tänka mig att det måste vara riktigt tufft!
      Ni kanske har några kompisar som kan tänka sig att hjälpa till någon gång?
      Annars är det klart att man överlever småbarnsåren även om det är tufft att inte
      ha någon hjälp<3
      Massa Kramar