Villa Sjöliden

Julmat i den vackra 20-talsvillan och en tur till Blomsterglädje!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Måndag igen, vilket betyder den sista ordentliga jobbdagen med produktion i fokus för min del. Så galet skönt! Tisdag är också en jobbdag, men då ska en del annat göras.

Igår tog jag och min familj en liten tur söderut mot Vadstena där vi skulle bli bjudna på julmat av min mamma och hennes P. Och jisses vilket buffébord vi möttes utav i det rosa, vackra 20-talshuset!

Det är inga tvivel om att P har ett stort matintresse… för han lagar gudomlig mat!

Och efter att ha avnjutit hans goda matlagning var magarna på oss alla minst sagt fulla!

På vägen till Vadstena stannade vi till på det omtalade Blomsterglädjen utanför Motala. En mysig trädgårdshandel med en MASSA inredning och vackra blomster.

Alicia, som är en väldigt köpglad liten tjej tyckte i princip att vi kunde köpa allt! Och när hon fick ett nej, tjurade hon ihop och stampade envist med båda fötterna i stengolvet. Det hela slutade med att jag fick ringa in Snickaren och Milian så att jag överhuvudtaget kunde titta lite på allt fint.

Som tur var, fångades barnens uppmärksamhet tillslut av en liten damm som fanns mitt i butiken. Där simmade både guldfiskar och sköldpaddor och ni kan ju ana att barnen vart helt förtrollade!

Det var våran fina söndag i stora drag!

Och dagens tips till er bli att kika in här, där ni i dagens lucka hittar väldigt fina produkter till en väldigt fin rabatt!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.