Villa Sjöliden

Fjärde advent, och än hinner ni få hem julklappar!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag är det fjärde advent vilket betyder att alla fyra ljus brinner så fint i adventsljusstaken. Barnen har precis öppnat sina paket som Nissen lämnat och sitter nu och öppnar sina chokladkalendrar för fulla muggar.

Idag ska vi ta en tur till Vadstena för lite jullunch tillsammans med barnens mormor och hennes P. Har även fått rekommenderat att stanna till på Blomstertorget som ligger på vägen. Vi får se om vi hinner och så att det inte är för mycket folk.

Igår kväll när barnen lagt sig för kvällen hade jag lite julklappsverkstad här hemma. Nu är så gott som alla klappar inslagna och placerade under granen!

I år har jag faktiskt inte orkat vara så noga med hur paketen ska vara inslagna. Annars brukar jag köra tema på inslagningen, Förra året vill jag minnas att det bara var rött och grönt papper med sidenband. I år blev det en salig blandning, vilket är charmigt i sig!

Ikväll när vi är hemma från våran lilla dagsutflykt ska det sista förhoppningsvis plockas undan och ordnas inför jul. Eftersom det är jobb som gäller fram till jul, så måste det mesta ordnas idag.

I dagens lucka kan ni fynda superfina saker med fin kvalité här inne. Jag ar en hel del saker jag är sugen på, bland annat denna som vi skulle behöva införskaffa en ny utav,

Och här inne hinner ni fortfarande beställa julklappar och få dom levererade till julafton. Denna kategori är perfekt om man inte vet vad man ska ge bort!

Och om ni hittar något från Ellos som ni är sugna att få hem innan jul så är idag sista dagen att beställa. Tyckte denna skönhet var riktigt fin!

Önskar er en fin söndag och 4e advent bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.