Villa Sjöliden

När förväntningarna inte alls är stora!

Innehåller annonslänkar

Go kväll kära ni<3 

Här hemma börjar faktiskt fredagskänslan smyga sig på! SÅ SKÖNT!

Denna jobbvecka har faktiskt gått galet fort, vilket är väldigt härligt. I helgen ska dom allra sista klapparna slås in och läggas på plats under granen. Det ska julstädas, så vi slipper det under nästa vecka (I wish;), och en mathandlingslista ska skrivas iordning.

Vid denna tidpunkt varje år brukar jag annars fyllas av en viss stress. En stress av att allting ska vara perfekt, att barnen har julstämningen på topp och att alla förväntningar på alla är på max.

Om man ska se något positivt med detta år, så är det väl att förväntningarna inte alls är stora, fast på ett skönt sätt Vi tar julen lite som den kommer i år,( eller vi måste) vilket känns ovant och väldigt skönt. För vem vet… någon av oss kanske ligger sjuka lagom till jul? Och det viktigaste denna jul är ju ändå hälsan och att minska smittspridningen, det får man INTE glömma bort<3

Jag insåg idag, när jag gick igenom alla kartonger här hemma som inte är öppnade och inslagna ännu, att jag råkade beställt hem dubbelt av denna och denna. Det är jag i ett nötskal! haha!

Funderar dock på att strunta i att skicka tillbaks dom i och med att jag är helt såld… det kanske därför inte skadar att ha en extra uppsättning hemma;)

Och vet ni… än hinner ni att beställa julklappar från denna sida och ändå hinna få dom till jul! Kika bara in här för att kolla på deras leveransdatum!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.