Villa Sjöliden

Alldeles avslappnad!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni! 

Wow! Har precis slagit ner rumpan i soffan här hemma helt avslappnad i både kropp och knopp. Efter jobbet idag hade jag bokat in mig på en 75 minuter lång helkroppsmassage. Och ojoj vad underbart det var!

Varför är det så att man unnar sig något sådant alldeles för sällan? Visst att det kostar en slant, men har man tillgång till friskvård tycker jag absolut att man ska investera i sitt eget välmående,

Jag som har ett väldigt fysiskt och ganska så tungt jobb behöver gå iväg och få massage ibland för att mjuka upp alla stela muskler (jo jag äger faktisk ett par muskler i kroppen);)

Och här hemma är det tyst och lugnt… det enda som hörs är vinden som viner utanför fönstren och några ljus som sprakar lite dovt.

Min bricka som är fylld med olika sorters granar lyser upp tv- rummet så fint. Glasgranen som är nyinköpt för i år är fylld med godsaker som lockar dit små sötsugna händer;)

Jag har tänkt på en sak… julen i år känns på något vis mycket mer lugn. Det känns som att ingen egentligen har några krav på någonting vilket ändå är ganska så fint! För visst kan ni hålla med mig om att man har en bild hur mysigt, lugnt och fridfull julen ska vara… ändå stressar man in i det sista… och far och flänger som en annan dåre mellan allt och alla. Men i år… ja då har man liksom inga höga förväntningar på något, vilket är väldigt skönt på något sätt!

Idag vill jag rekommendera er att kika in här då det är upp till 40% på vinterns nyheter!

Sedan MÅSTE ni spana in detta erbjudande som är så galet bra! Perfekt julklappsshopping!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.