Villa Sjöliden

Tjälknöl, firande och lite villhöver!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Och så var helgen över IGEN! Tänk om helgen hade liiiiite fler timmar så man hann med allt man hade tänkt att göra;)

Fast denna helg har jag faktiskt varit ovanligt pigg om man jämför med andra helger… tror att det beror på att vi fick komma hem tidigt på fredagen (pga av strömavbrottet). Min trötthet VET jag oftast beror på hjärntrötthet,,, och på jobbet så har vi höga ljud så som mutterknackar, hammarslag mot plåtar och en hel del oljud från svetssidan. Dessa ständiga oljud dör att hjärnan aldrig riktigt får vila… och min hjärna som är ganska känslig sedan innan för ljud och för mycket intryck;) ja ni fattar!

 

Min älskade ljusstake med tillhörande ställning är en stor favorit här hemma. Så även bordslampan… kan vara ett av min absolut bästa köp till detta hem!

Jag berättade ju för er i mitt tidigare inlägg om oturen med flaggstångsbelysningen. Tror ni den gick att rädda? NEJ! Den var trasig åt alla håll och kanter… och jag kan säga att det INTE blir någon mer sådan belysning här hemma! MORR!

Sedan var vi ju under gårdagen en sväng hemma hos min pappa med familj.

Pappa fyller 55 år idag och bjöd oss därför på middag. Tjälknöl på älg, potatisgratäng och kantarellsås! MUMS!

I present fick han en sådan av oss alla i familjen. Dock är han ingen teknik nörd, men gillar att träna… så vi får se om han vill byta till något annat;) Han var inte övertygad om att den skulle bli använd och då känns det ju lite onödigt kanske.

Annars ville ha ett bidrag till en fin vinterjacka… hittade denna som han skulle vara så fin i! Och tillsammans med denna skulle det vara PERFEKT! Så läser du detta pappa, får du gå in och kika;)

Annars så är det ju idag Cyber Monday i internetvärlden. Och jag har hittat två saker som jag skulle vilja ha! Dels denna stilrena skjorta som passar lika bra till vardags som till fest och sedan denna fina!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.