Villa Sjöliden

När Nisse flyttat in, renoverat och lämnar paket!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Söndag och första advent… vaknar upp till en ännu mer krispig morgon idag. Jag blev väkt av två ivriga barn som stormade in i sovrummet och berättade att våran Nisse flyttat in under natten, renoverat upp sin bostad och lämnat paket till dom!

Hur mysigt!?

Sedan så fick Milian äran att tända första ljuset i adventljustaken medans han rabblade visan ”Första söndagen i advent, var det första ljuset tänt”

Sedan kokade vi lite tomtegröt och (kors i taket) njöt utav en stunds lugn vid matbordet;)

Alltså, jag måste bara berätta för er om vad som hände här hemma igår kväll. Ni förstår, när barnen var hos sin farmor och farfar och bakade pepparkakor passade jag på att trassla med flaggstångsbelysningen som jag inhandlat tills i år. Det tog sin lilla stund att reda ut allt trassel, och medans jag stod ute i kylan och försökte behålla lugnet så började det snöa så fint. Tillslut var ljusslingan uppe och det blev så himla mysigt!

Men här nöjde jag mig inte riktigt, utan jag gick ut på kvällen och skulle dra upp slingan några meter till… ja, då hade flaggstångssnörena frusit vilket gjorde att ljusslingan for mer i marken och ena tampen av flaggstångssnöret åkte upp typ 6 meter i flaggstången. Där är vi nu…. VARFÖR VAR JAG TVUNGEN ATT FLYTTA UPP BELYSNINGEN! GAAAAH!

Nu är i alla fall stackars Snickaren ute och försöker komma på ett sätt att få ner tampen! Och nu såg jag precis att han LYCKADES! <3

Nu är det mitt jobb kvar… att gå ut och trassla upp alla 10 slungor igen! SUCK!

Idag ska vi åka till min pappa och äta lunch. Födelsedagslunch, eftersom han fyller år i morgon!

Idag ska jag passa på att klicka hem lite julklappar härifrån där det är sista chansen att kunna fynda på deras Black weekend REA!

Och om ni själva eller någon ni ska ge julklappar till gillar att träna, kan jag rekommendera er att spana in denna REA!

Önskar er en riktigt fin första advent<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.