Villa Sjöliden

När man känner sig rikast i världen!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Vaknar upp till tystnad, förutom barnens och Snickarens susande. Om kroppen själv fått bestämma så hade den stannat kvar i sängen. Den känns liksom tyngre än vanligt, och kudden har aldrig varit skönare. Kroppen blir frusen när jag bestämmer mig för att lämna det varma täcket samtidigt som en annan värme sprider sig inombords när jag sitter där på sängkanten och tittar bort mot andra sidan sängen.

Där ligger hon, min vackra lilla skapelse och susar så sött och ser så fridfull ut. Jag känner mig just nu rikast i världen<3

När jag fått liv i resten av familjen kommer vi ner till en mysigt upplyst undervåning. Det väcker en fin energi inombords, en känsla av harmoni och en lust att ta tag i dagen.

Ibland är det viktigt att kunna stanna upp och reflektera… reflektera över det fina i vardagen som annars glöms bort mellan all stress och alla måsten.

Idag kunde jag stanna upp i all morgonstress och ändå se det betydelsefulla. Vilket var väldigt skönt!

Dom få stunder som man lyckas stanna upp såhär och njuta av stunden saknar jag och påminns av DBT:n, som just nu är på paus eftersom de nya covid-19 restriktionerna inte tillät och att träffas.

Men nog talat om detta… för idag tänker jag visa er vad jag ska hålla utkik på idag!

Dels denna och denna!

Ska försöka klicka hem någon fin julklapp härifrån😉

Önskar er en riktigt fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.