Villa Sjöliden

Många timmars sömn och fortsatta BW- fynd!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Herregud vad jag har sovit i natt… Gick och nattade barnen vid 19 igår kväll och vaknade av att klockan ringde 05.20! Jag tror dock detta var väldigt nyttigt för mig just nu eftersom gårdagen på jobbet mer eller mindre var kaotisk! Vilket medförde att jag var så GALET trött när jag kom hem så att det liksom värkte i hela kroppen.

Så då var det väl ändå ganska på att lyssna på kroppen kan jag tycka!

(Orkidée 20%, glaskupa 20%, hjort 25%, lampa 20%)

Vet ni så här i juletider så har jag kommit på att jag verkligen har en ”thing” för små glittrande hjortar! Och man hittar dom därför lite var satans hemma hos mig;)

Och igår gjorde jag ju så klart några fortsatta fynd på Black Week- rean!

Bland annat denna som jag haft span på ett tag och ett par av dessa, som behövdes påfyllning av!

Idag mina vänner är det 25% på all makeup här inne! Och jag tänker minsann vara med och klicka hem några av mina favoriter.

Bland annat denna cc cream som är en lätt, medeltäckande foundation som jag verkligen fallit för! Den lägger sig så lätt på huden att den känns mer som en färgad ansiktskräm än en foundation . ÄLSKAR!

Sedan har vi denna consealer som VERKLIGEN trollar bort dom mörka ringarna under ögonen och är galet dryg! Den blir inte kakig och är faktiskt en av mina nya favoriter i sminkväskan!

Sedan har vi denna otroligt fina bronzer/ rouge som ger en alldeles lagom och fräsch touch. Detta är också en av mina absoluta favoriter i sminkväskan!

Och nu kommer vi till den MEST MAGISKA PRODUKTEN som jag verkligen INTE kan vara utan om dagarna! Denna highlighter ger ett sådant fin glow så det knappt går att beskriva!

Och slutligen denna settingspray, som får don makeup att sitta hela dagen lång! Hur bra!? När du sminkar klart dig avslutar du med att spraya ett jämt lager över ansiktet och vips så har du en fräsch makeup hela dagen/ natten!

Och här är en bild med dessa produkter på!

Slutligen så hittar ni en massa fina BW- erbjudanden här inne!

Önskar er en riktigt fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.