Villa Sjöliden

NU ÄR DET ÄNTLIGEN UPPE!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

ÄNTLIGEN vaknar vi upp till solsken igen! Vaknade även av att det plingade till i telefonen… provsvaret hade kommit! NEGATIVT! Pjuh!

Nu kan jag börja leva igen.

Igår efter att jag och Alicia bakat klart våra MAGISKA saffransbullar tog vi tag i adventslådorna…. vi kunde inte hålla oss! Även Snickaren fick feeling och drog igång julmusik på hösta volym.

 Medan högtalarna skrålade ”It Beginning to look a lot like Christmas” och huset doftade saffransbullar hjälptes vi åt och sätta upp all belysning och dekorationer. Vilken skinnad på mysfaktor det blir! Det är svårt att förstå att man direkt efter jul längtar efter att få städa undan julen!

I våra hallfönster har vi dessa hängande ljusringar som sprider så otroligt mysigt sken!

Idag ska jag åka till vår lokala blomster och trädgårdshandel och inhandla hyacinter, bindtråd och förhoppningsvis en kransstomme i metall.

Idag har Ellos tjuvstartat Black Week med en massa bra erbjudanden som ni kan spana in här!

Och här inne hittar ni idag en massa fina styles till 30% rabatt! Är så himla sugen på denna vackra kreation till jul. För även om julen kanske inte blir som vi tänkt oss i år, så känns det ändå himla viktigt… eller kanske ännu viktigare att göra den så bra som möjligt! Och då ingår (i alla fall för mig) att klä upp sig fint!

Även denna är helt ljuvlig och något jag lätt skulle kunna tänka mig! Kanske till och med mer användbar än den andra!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rickard

    Hej. 

    Rickard heter jag och jobbar med influencer marketing på den svenska marknaden för Sudio. Vi är ett svenskt företag som designar hörlurar och högtalare med ljud av studiokvalitet i skandinavisk minimalistisk design. Jag tycker att din profil skulle passa bra ihop med vårt varumärke och undrar om du skulle vara intresserad av att göra ett samarbete med oss? 
    Hör i så fall gärna av dig till: [email protected]