Villa Sjöliden

Solljus och julklappstips!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Till skillnad från gårdagens fantastiska väder, vaknar vi idag upp till ett riktigt ruskväder med regn och blåst! Inte ens katten vill gå ut… då är det illa!

Igår passade jag ju som sagt på att städa av huset, vilket VERKLIGEN behövdes eftersom dammråttorna hopade sig under alla möbler. Och när solen strålar in i huset, känns det på något sätt som att det alltid blir lite renare. Förmodligen eftersom man putsar och fejar extra mycket då man tydligare ser all smuts och damm;)

I badrummet är det därför extra härligt att putsa och feja när solen strålar in!

Även doftljuset byttes igår ut mot brukas julljus, som doftar alldeles ljuvligt!

Och tvålen som ni ser på bilden är min favorit sedan många år tillbaks. Jag kan liksom inte låta någon annan tvål ta plats här eftersom det känns helt fel då. Ni hittar tvålen här, och jag lovar att ni kommer bli beroende om ni testar!

Fick även en efterlängtad paketleverans levererad till dörren igår. I paketet låg den superfina lampfoten som jag tänkt plantera murgröna i, vilket blir väldigt effektfullt!

Idag står bakning på schemat här hemma. Jag och Alicia ska snart förbereda degen till dessa galet saftiga och försvinnande goda saffransbullar! Har ni inte testat att baka dessa ännu… GÖR DET! Ni kommer INTE bli besvikna!

Kanske till och med kan få ändan ur att få upp lite adventsbelysning!

Idag tänkte jag börja med att tipsa er om att ni just nu kan FYNDA grymt bra ytterkläder i kvalitetsmärken till barnen här inne. Satt själv och klickade hem vinterskor till Milian igår.

Och sedan har jag ett superfint julklappstips till framförallt unga tjejer. Spana in dessa!

Sedan är ju detta helt galet snyggt och något som i alla fall jag skulle bli jätte glad över att få! (finns i fler färger)

Slutligen såg jag att det just nu är 30% rabatt på ett par av mina favoriter. Dessa bor jag typ i eftersom dom både är riktigt sköna och grymt stiliga! Ett riktigt bra tips!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.