Villa Sjöliden

Urtråkigt väder och roliga paket!

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Idag på väg hem från jobbet stannade jag till vid vårat utlämningsställe och hämtade upp lite roliga paket åt mig själv;) Alltid lika roligt!

Bland annat låg en produkt i ett av paketen som min bästa vän rekommenderade mig att testa, som hon tyckte var helt suverän! Har man vintertorr hy och vill vakna upp len som en bebisrumpa, då ska man testa denna produkt enligt henne. Så det ska jag testa i natt, för man ska nämligen sova med den! Och väldigt bra pris dessutom vilket är ett stort plus!

Annars så har det varit ett urtråkigt väder ute idag…. regn, blåst och supermörkt! Ett riktigt ruskväder helt enkelt. Sådana dagar är man väldigt tacksam att man jobbar inomhus;)

Och som vanligt just nu så så känner jag mig dödstrött… så jag misstänker att jag kommer lyckas somna när barnen lägger sig;) Brukar kunna bli så dessa trötta dagar! Men det är okej, och får vara så just nu eftersom det brukar vara ett tecken på att kroppen behöver lite extra mycket vila, och då är det väl ändå bäst att lyssna;)

Hörrni, idag tänker jag rekommendera er att spana in denna och även denna, som finns i flera olika färger.

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.