Villa Sjöliden

En titt i våran pyttelilla hall!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Jisses vilken seg dag det blev idag… trodde aldrig att klockan skulle slå 16 så jag fick stämpla ut från jobbet. Ni vet när man är så trött i huvudet så man inte ens orkar anstränga sig att tänka på saker som kräver lite extra fokus… och kroppen ska vi då inte tala om. Armarna har känts som spaghetti vilket gjort att minsta lilla extra kraftansträngning (som i vanliga fall inte är något problem) känns som att bestiga ett berg.

Ja, ibland har man sådana dagar… och som tur är har den snart passerat. Imorgon blir nog en bra mycket bättre dag!

Idag fick vi som bor i Örebro län lite extra hårda restriktioner till oss för att förhoppningsvis sakta ner smittan som den senaste veckan ökat markant.

Detta känns både nödvändigt och läskigt på samma gång!

 

Idag tänkte jag annars att ni skulle få en liten titt i våran pyttelilla hall.

Här har jag såååå många planer i mitt huvud på att göra om. Vi kommer inom en snar framtid få göra om golvet… vilket innebär att det passar perfekt att bygga lite smart platsbyggd förvaring!

För är det något som är viktigt i en hall så är det förvaring…. och tänk DOLD FÖRVARING!

Hallen är det rummet som är bland som viktigaste att få hemtrevlig då det är det första rummet man möts av i hemmet!

En viktig del är också att INTE placera en spegel på fel sätt i hallen. För är det något som ger en dålig energi, så är det att möta sin egen spegelbild det första man gör. Så ha gärna en vacker och funktionell spegel, men tänk på placeringen!

Med tanke på att en hall ofta blir rörig då den ska ge utrymme till en massa ytterkläder, material och diverse prylar så är tipset att jobba med tvåsamhet! Se till att använda samma färg på krokar, korgar och galgar. Man kan tex också ha två liknande tavlor, stolar eller lampor. Detta ger en så kallad ”väktarlänsla” som också gör hallen till en trygg plats och även har en förmåga att strukturera upp och lugna ögat.

Och glöm INTE dörrmattan… det är ett enkelt sätt att skapa stilen man vill åt plus att den är funktionell.

Det finns en hel del fina dörrmattor på marknaden just nu… älskar bland annat denna och denna.

Och dagens tips till er kommer här och här. Och dessa kan ni fynda till 20% just nu!

Sedan tycker jag ni ska spana in denna vackra… perfekt julklapp om inte annat… funderar på att köpa en till mig själv;) Riktigt bra pris dessutom!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa Nilssons

    Super fin hall ju. Tycker inte alls eran hall ser pytteliten ut. Då ska du se våra. 1 meter bred och 2 lång. Sen har dom lyckats klämma in 3 dörr hål och ett element ideala lilla utrymme. Bedrövligt att få plats med alla tre barnens kläder….