Villa Sjöliden

En fin allahelgona och fler farsdagtips!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Oj vilken fina dag vi fick igår… Eftersom morgonen var så himla grå blev jag så himla glad när solen, vid lunchtid bestämde sig för att titta fram. Det blev ett väldigt fint väder och vi kunde vara ute och fixa med det allra sista inför vinterstängningen av köksträdgården! Och nu är vi äntligen KLARA!

Det känns minst sagt lite vemodigt att vintern är på intågande och all vacker grönska försvinner. Men jag försöker intala mig själv att vi behöver denna ”tråkiga” period för att kunna uppskatta våran och sommaren EXTRA mycket! Även att det är okej att känna sig trött nu när mörkret lägger sitt svarta täcke över vårat avlånga land. Kroppen behöver säkert ”vila” extra mycket så man kan få tillbaks energin ordentligt tills den ljusa perioden återvänder. Att man liksom går lite i någon slags vinterdvala!

Det är bara att acceptera att man inte kan göra någonting åt detta och göra det bästa av situationen. Detta är bland annat någonting som vi övar väldigt mycket på just nu på DBT:n. Ett viktigt avsnitt för dom flesta av oss som går denna terapi. Att man har rätt att känna dom känslor som dyker upp inom sig, men att det är lika viktigt att acceptera att det är som det är. Så man inte fastnar i sorgen, ilskan eller ångesten.

Lättare sagt än gjort i många lägen till exempel när någon du tycker om går bort, eller att din bästa vän på jobbet slutar, att man inte kan bli gravid eller att man lever med en väldig fysisk/psykisk konstant smärta. Men detta är något som vi övar oss på väääldigt mycket!

Igår, på kvällen åkte vi en tur till kyrkogården för att titta på alla tända ljus… och det var SÅ VACKERT och magiskt på något vis då fullmånen lös med ett extra starkt sken.

Idag vaknar vi återigen upp till en väldigt grå morgon… men idag blåser det även en hel del, vilket betyder att jag kommer hålla mig inomhus;)

Och jag ska idag försöka att inte ge mig själv en massa måsten, utan bara ta dagen som den kommer. Kanske blir det att baka något tillsammans med barnen, eller att bara vara. Vi får helt enkelt se! Det är ganska så skönt kan jag tycka att ha en dag utan en massa måsten på agendan.

Och avslutningsvis tänkte jag visa er några riktigt bra farsdagtips.

Dels detta väldoftande set för bara 344kr som är ett riktigt säkert kort! Sedan har ni dessa, som jag har gett i present till väldigt många av mina nära och kära (äger även en själv!!) En uppskattad present vill jag lova!

Eller varför inte detta set när denna kalla period nu är här!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.