Villa Sjöliden

Tips på bra farsdagpresenter!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Lördag morgon och jag och Alicia sitter och äter en låååång frukost här framför nyhetsmorgon!

Det är ganska så oslagbart att få starta lördagen på detta sätt! Då slappnar jag verkligen av ordentligt!

Milian och Snickaren är som vanligt iväg på hockeyträning, så jag och Alicia får morgonen för oss själva;)

Det är återigen otroligt grått och mörkt ute idag, vilket jag tycker börjar kännas ordentligt nu! Så trött som ag varit denna vecka, var längesedan jag var!

Jag och Snickaren har lyckats införa en ny standard här hemma, vilket är att båda somnar i soffan och vaknar upp vid 01-02 av att någon av barnen ropar på oss! DET GÅR INTE ATT HÅLLA SIG VAKEN!

Igår bjöd vi hit min pappa med familj på en lite lättare tacokväll, dels för att fira in helgen… men även för att försöka ”bryta” våran tråkiga trend att somna tidigt!

Efter att magarna var fulla och gästerna åkt hem, så tror jag inte ens vi var vakna i tio min… haha! Men det får helt enkelt vara så just nu… man får försöka lyssna på kroppen så gott det går när den behöver vila.

Idag måste jag ut och greja med det sista i trädgården inför vintern. Men efter det är jag ÄNTLIGEN KLAR! Sedan kan jag börja slappna av ordentligt och istället börja fokusera och planera vad som ska sås inför nästa säsong.

Ikväll tänker jag att vi ska göra som vi alltid gör på allahelgona… vi ska hoppa i våra pyjamasar /myskläder och sätta oss i bilen och åka förbi kyrkogården i grannbyn för att kika på alla vackra ljus som fladdrar i mörkret vid alla gravstenar. Något av det finaste och mysigaste jag vet!

Idag tycker jag att vi fortsätter våran inspiration kring vad vi kan ge våra älskade pappor nästa söndag!

Dessa kan ni fynda till RIKTIGT bra priser!

 

Jacka  Erla of Sweden 999kr, Schampo, conditioner och bodywash i ett 156kr (luktar såååå gott) , Adidas sneakers 979kr, Ryggsäck sandqvist 1198kr, T-shirt Solid 120kr (Älskar detta märke), Cashmeremössa Filippa K 449kr

Och här inne har ni en hel farsdag-kategori som ni kan hitta fina presenter på!

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.