Lösa tänder och en dag med trollen! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Lösa tänder och en dag med trollen!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Verkar som att länkarna i förra inlägget blev helknasiga. Har försökt fixa till det, men det verkar inte fungera. Sorry för det!

Idag har jag en ledig dag tillsammans med mina små troll här hemma. Höstlovsveckan är här, och vi har fått pussla ihop veckan så att dom skulle få en veckas ledighet, Tanken var egentligen att barnen skulle gått på fritids denna vecka, men när Milian insåg att han inte skulle få sitt höstlov blev han så, så ledsen! Här brast våra hjärtan, vilket slutade med lite pusslande med hjälp utav våra nära och kära.

Milian som för tillfället är tandlös tappade sin andra framtand hemma hos sin mormor igår! Tack och lov för det, för är det någonting jag har SVÅRT för så är det just lösa tänder!

När jag var liten och hade en lös tand blev jag hysterisk! Vilket i sin tur slutande att min mamma fick pilla ut tänderna när jag sov;)

Vi startar dagen idag med en lugn mysmorgon och efter lunch ska vi åka och klippa barnen och uträtta lite ärenden.

Ska bland annat försöka hitta ett par liknande dessa tänkte jag. Sedan tyckte jag denna och denna var så himla fina, så det måste jag också kolla efter!

Och ikväll kommer barnens moster och sover över för att vara med barnen imorgon förmiddag. Tror detta kommer bli en riktig toppenvecka för dom små liven!

Önskar er en fin tisdag<<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.