Villa Sjöliden

Tro inte att det beror på att jag har tränat!!!

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Vilken grå och regnig dag denna tisdag bjöd på! Men jag är väldigt glad att vi hittills inte fått någon snö. Vi får helt enkelt hoppas att det dröjer lite till;)

Det blev i alla fall direkt hem och tända en brasa efter att barnen hämtats på förskolan idag. Brrrr vad frusen jag blir när det är så här ruggigt väder ute!

Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man hade ett badkar hemma att krypa ner i. Jag får helt enkelt nöja mig med en varm dusch;)

Det är konstigt det där att man alltid ska längta lite extra efter det som man inte har… för är man lite rationell så tror jag inte att vi skulle använda ett badkar speciellt ofta här hemma om vi hade ett.

Annars idag på jobbet fortsätter folk att sjukskriva sig i en rasande takt… en envis förkylning verkar vara boven i dramat i och med att ingen av dom sjuka testat positivt mot covid19.

Själv är jag livrädd att åka på en förkylning nu eftersom jag ska iväg på roligheter i helgen! Peppar peppar!

Och jag har idag lidit av en helt galet jobbig träningsvärk! Och tro inte att det beror på att jag har tränat… nej, det är efter söndagens påtande i landet!!! Fattar ni hur otränad jag är! Jag har knappt kunnat röra mig, och om jag väl skulle ta mig från punkt A till punkt B så gick det väääldigt långsamt eftersom det kändes som mina baksida lår skulle explodera haha!

Och när jag har sådan här grym träningsvärk så blir jag heeelt slut! Det är som att hela kroppen får ”kämpa” lite extra, vilket gör att man går på någon slags sparlåga av ren utmattning!

Och dagens tips blir dessa fina klänningar!

klänning 1, klänning 2, klänning 3. klänning 4 

Sedan tycker jag att denna klänning är så himla fin!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.