Villa Sjöliden

Årstidsbaserade dukningar!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3

Jisses vad kallt det var ute i morse… inte minusgrader, men blåsten gjorde att det kändes som att det var minst 10 minus… brrr! I natta ska det tydligen kunna bli snökaos i Örebro län vilket jag verkligen hoppas vi slipper. Inte bara för att jag och typ alla andra INTE har några vinterdäck på bilen, utan för att jag INTE är redo än!

Och denna vecka ser ut att fortsätta vara kaosartad på jobbet i och med hög sjukfrånvaro… hua! Detta i sin tur medförde att jag var helt galet trött när jag kom hem från jobbet… Jag klarade inte ens av att ha ögonen öppna efter kvällsmaten, utan var tvungen att slumra till en stund.

Snickaren har gått och lagt sig för natten med barnen eftersom han ska upp vid 3 snåret och försöka skjuta ett vildsvin. Alltså, det är sååå OTROLIGT mycket vildsvin här omkring så det är helt galet!

Så jag fick en kväll själv nere i soffan, drömmandes om hur jag vill att kommande vinter ska bli.

Jag hoppas bland annat att vi får avnjuta en massa härliga middagar i glasrummet tillsammans med goda vänner och familj.

Kristallvas, glas, tumblerglas och tallriksunderlägg hittar ni här inne. Och om ni ändå går in och kikar, så spana in det nya julsortimentet… SÅ GALET MYCKET FINT!

Älskar årstidsbaserade dukningar… vilket inte alls behöver vara svårt att få till om man är lite kreativ. Nu på hösten man man som jag gjort här, duka med höstlöv i vackra färger, rönnbär eller torkade blommor från trädgården.

Och slutligen ska vi naturligtvis ta dagens tips!

Och dom har ni här och här (ett av mina absoluta favoritmärken)!

Önskar er en jättefin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.