Villa Sjöliden

En dimmig och frostig lördagsmorgon!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Denna lördagsmorgon vaknar vi upp till frost och dimma. Brasan sprakade för fullt i kaminen och det skramlades så där mysigt i köket när Snickaren gjorde frukost.

Nu har Snickaren och Milian åkt i väg på hockeyträning vilket betyder morgonmys med min lilla tjej!

Igår kväll hade vi verkligen en typisk fredagskväll här hemma.

Snickaren köpte med kvällsmat hem från Örebro, vi hade lite fredagsmys med chips och popcorn framför en film, vilket slutade med att vi alla somnade tidigt. Några nere i soffan och några vid läggning av barn.

Alltså det slår verkligen aldrig fel här hemma, men nu kanske det inte var så konstigt med tanke på att jobbveckan varit allt i från lugn och harmonisk. Det tror jag alla på jobbet kan hålla med om, haha!

Just nu i och med att man inte får gå till sin arbetsplats om man har minsta lilla symptom, så medför det att vi har en väldig personalbrist! Ja ni fattar… det blir mer eller mindre kaos, vilket gör att man själv får gå in i någon slags andra andning för att orka prestera dubbelt så mycket!

Men detta gör att det verkligen är såååå skönt med helg!

Idag har jag tänkt få ner vitlökarna i trädgårdslandet inför nästa sommars skörd! Och detta år har jag köpt på mig en massa olika sorter.

Och idag blir mina rekommendationer dessa, dessa och denna!

Och här inne har det trillat in grymt snygga nyheter!

Önskar er en riktigt fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.