Villa Sjöliden

Morgon i ishallen och bästa skridskoställningen!

Innehåller annonslänkar till

Lindex, Ellos och Afound

 

God förmiddag kära ni<3 

Idag började vi morgonen med barnen nere i ishallen. Jag och Alicia mötte upp Snickaren och Milian som varit nere ishallen sedan tidig morgon då Snickaren tränar ”gubbhockey”;)

Idag ville nämligen Alicia testa att åka skridskor för första gången.

Och till sin hjälp så har hon världens BÄSTA hjälpmedel, som även Milian hade när han skulle lära sig åka skridskor. En fantastisk lätt och smidig ställning som är hopfällbar! Och tack vare den ställningen tog det mindre än 15 min innan hon hade fattat galoppen och klarade sig själv med ställningen.

Verkligen världens bästa grej!

Och så klart var Milian med ute på isen och visade syrran hur hon skulle göra!

Och ÄNTLIGEN är vi friska och krya här hemma, vilket betyder att jobbet äntligen kallar imorgon. Nu tycker jag att det har varit sjukdomar så det räcker och blir över för oss, så nu får vi hoppas att det dröjer till nästa omgång!

Här hemma i tv-rummet har dessa fina och gosiga kuddar som bott ute i pergolan under sommaren fått flytta in. Dom är liksom för fina för att stuvas undan till nästa säsong! Mattan hittar ni här och är SÅ GALET GOSIG! Taklampan hittar ni också här.

Och även massa andra detaljer som haft sin plats vid poolområdet har fått flytta in! Det är bara det där att hitta plats åt allt;)

Idag tänkte jag visa er denna och denna som är så HIMLA fina! (Afound)

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.