Villa Sjöliden

Rådet om akutmottagningen…

Innehåller annonslänkar till

Lyko

Hej på er! 

Idag är jag en aning off eftersom sjukstugan här hemma fortsätter på Flisan… fick prata med sjukrådgivningen nyss, och om hon inte piggar på sig tills imorgon så blev rådet att åka till akutmottagningen. Suck!

Detta betyder alltså att vi har spenderat ytterligare en dag i soffan här hemma. Och man vet att lilla Flisan är sjuk när hon legat still hela dagen i fyra dagar, när hon annars är full av energi!

Men jag har ändå en stark känsla av att det kommer att ha vänt tills imorgon! Håller i alla fall tummar och tår!

Även idag har det varit riktigt grått och regnat om vartannat i stort sätt hela dagen.

Och på tal om sjukdomar så satt jag tidigare idag och kikade på folkhälsomyndighetens presskonferens, vilket var väldigt länge sedan… Det är ju hemskt tråkigt att smittan ökar i Sverige igen, även om det är mindre dödstal just nu för att ”rätt åldersgrupp” främst drabbas. Det otäcka är att dom i sin tur lätt kan sprida smittan vidare till någon i riskgrupp!

Förstår även att alla stora idrottsklubbar är riktigt riktigt oroliga för ekonomin när restriktionerna om max 50 personer inte kom att ändras som många hoppats på. Det är ju mer eller mindre katastrofläge redan som det är just nu!

Och för att inte tala om alla stackare inom nöjesbranschen… ja herregud, hur kunde det bli så här konstigt i hela världen!?

Jag som hade så stora förhoppningar när vi skålade in år 2020…. ja, det tror jag dom flesta hade!

Men nog talat om detta för idag… för idag tänker jag tipsa er om ett alldeles FANTASTISKT hudvårdsmärke, och här kan jag verkligen säga att man får vad man betalar för.. WOW!

Och just nu är det 20% på det mesta ur sortimentet av detta märke… ska själv klicka hem denna på momangen som jag hört så mycket positivt om!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.