Villa Sjöliden

När kroppen säger STOPP!

innehåller annonslänkar till

Afound

God morgon bästa ni<3 

Måndag och idag fick vi vabba här hemma, då lilla Flisan sovit oroligt och klagat på magont!

Helgen har återigen gått i en rasande fart… och jag hinner liksom inte riktigt med mig själv!

Men igår kväll sa min kropp STOPP… magkatarr utan dess like och lite halv yrsel drabbade mig och jag kände direkt att det berodde på att jag inte hittat någon form av återhämtning denna helg heller!

Och tro mig… ibland önskar jag innerligt att jag bara kunde säga STOPP, få världen runt omkring mig att stanna upp och bara hitta tiden att andas för en liten stund. I mitt huvud är det just nu lite kaos med saker jag vill göra och hinna med här hemma innan vintern slår till på riktigt. Jag har långa listor i huvudet, och det tär på mig när jag inte hinner med dom saker jag tänkt.

Igår var en sådan dag jag fick slopa allt som var på min ”att göra lista” eftersom vädret var mer än ruggigt utomhus. Jag drog därför igång ett bullbak med dubbla degar och gjorde både mina smarriga vaniljbullar (NI MÅSTE TESTA!!!) och även några kanelbullar dagen till ära.

MUMS!

Så nu kan vi äntligen fylla upp frysen med lite nybakt igen om det skulle komma förbi en och en annan gäst;)

 Utanför fönstren ven vinden i takt med att ett fint regn rann längs med rutorna. En typisk mörk och dyster höstdag!

När det var dags att skjutsa iväg Alicia på dans var det nästa som att jag önskade mig att hon skulle säga att ”mamma, idag vill jag bara vara hemma”… Men sådan tur hade jag INTE;) haha!

Vi for iväg till grannkommunen, och när det var dags att gå in i danssalen, vägrade hon! Tillslut fick en vän till mig i alla fall Alicia att gå in och sätta sig och kika när dom andra barnen dansade i hopp om att hon tillslut skulle delta! Men nej… Och det var typ vid detta tillfälle jag kände att det var en himla tur att jag färgar mitt hår… annars hade jag nog blivit en aning mer gråhårig!

Väl hemma igen fick vi dubbla besök av både mina svärföräldrar och min pappa och bonusmamma… Perfekt att det då fanns nybakta bullar att tillgå;)

Och idag blir mitt tips till er denna skönhet tillsammans med denna URSNYGGA blus!

Önskar er en riktigt fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.