Villa Sjöliden

Färska kräftor och en efterlängtad fredag!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Hej på er<3 

Och så var fredagen ÄNTLIGEN kommen, och som vanligt är den så efterlängtad! Det kan nog vara det bästa (förutom att få lön) med att jobba… att just fredagar och helgerna på något vis blir heliga! Man uppskattar ledigheten på ett helt annat vis… även om man kunde önska att den var någon dag längre;)

Men nu är alltså helgen snaaart ett faktum och igår var jag iväg lite snabbt efter jobbet och köpte färska havs och hjälmarkräftor som vi ska festa på ikväll tillsammans med lite andra godsaker och ett väl kylt gott vin.

Hur lyxigt?!

Just skaldjur kan nog vara något av det absolut godaste jag vet! Och skulle jag få välja något som jag bara fick äta under resten av livet, skulle det nog vara just skaldjur och fisk.

Under gårdagen, efter att jag varit och hämtat kräftorna var det dags för DBT- gruppen att ses igen… och som alltid var det väldigt givande och trevligt!

Tänk vad fascinerande det är, att en grupp människor i olika åldrar och personligheter som man aldrig träffat tidigare kan komma och bli så viktiga… det är riktigt häftigt! För trots att vi alla är olika så har vi i alla fall en sak gemensamt, och det är att vi vill få vägledning att kunna få ett hanterbart liv.

Och när jag säger dom orden tyst för mig själv så kommer ett lugn över mig… ett lugn om att jag är i rätt händer… ett lugn eftersom jag vet att jag och alla andra som går där kommer att vara experter på känslohantering. Något som jag vet kommer hjälpa till att nå dom mål som jag har här i livet.

Och avslutningsvis har jag två superfina tips som är riktigt rätt nu i höst… spana in dessa och dessa!

Önskar er en grymt härlig fredag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.