Villa Sjöliden

När PMS:en är ett faktum!

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Afound

God morgon kära ni<3 

Igår hade jag en sådan där riktig PMS- dag! Magen värkte och humöret slängdes mellan hopp och förtvivlan… ja ni tjejer fattar!

Är det inte lite konstigt att vissa ”röda perioder” känner man knappt av den där hemska mensvärken, och humöret är det inte någon större skillnad på, medans andra gånger är känslorna så jäkla jobbiga att man bara har lust att slita sitt hår! HUR KAN DET VARA SÅ OLIKA? Har kommit på att hos mig är det ca var tredje gång som blir sådär jobbig… Skumt!

Dagen började i alla fall helt okej… jag och Alicia vaknade upp till ett tomt hus här hemma eftersom Snickaren och Milian var iväg och förberedde sig inför fotbollsmatch. Vi åt därför en frukost i godan ro, gjorde oss iordning och for iväg för att heja på våran lilla guldklimp!

Efter att matchen var klar, började liksom det här krypet i kroppen pocka på min uppmärksamhet. Stressen av att verkligen behöva storstäda här hemma, krockade liksom med stressen av allt annat som var på agendan. *ANDAS*

Förklarade snabbt för Snickaren om hur jag kände och att PMS- situationen var ett faktum, istället för att fräsa något otrevligt, falla i gråt och låta hela världen fall samman, vilken jag kanske annars hade gjort.

Detta är något vi får öva väldigt mycket på i DBT:n, att just vara här och nu och försöka hitta sitt wise mind. Om jag nu istället hade fräst något otrevligt, så hade även stackars Snickaren blivit på uselt humör… vilket hade förvärrat situationen avsevärt, och det ville jag ju inte!

Så mitt wise mind i det stora hela blev att uttrycka någorlunda lugnt hur jag istället mådde och vad jag tänkte på!

Och vet ni… nu är huset städat! Sängarna är renbäddade, ljusen fladdrar och en doft av citrus sprider sig över golvytan… den känslan kan ju få vem som helst att hitta inre frid för en stund;) Ibland kan det faktiskt vara bra att ta några djupa andetag innan man spårar totalt!

Och i helgen fick även ytterligare en bunt ”torkat” flytta hem hit… det har tagit mig en bra stund att tycka om just dom torkade blommorna även om jag haft mitt pampagräs i hallen i över ett år.

Men nu fick i alla fall denna lilla bunt ta plats här, och det blev faktiskt ganska så fint enligt mitt tycke!

Idag efter jobbet ska jag åka iväg och bli ompysslad av bästa Sofie igen, som jag längtat!

Dagens tips kommer här…

Kjol, blus, tröja, stövlar

Sedan blev jag ruskigt sugen på denna! Ett tidlöst plagg som passar alla årstider! Love it!

Önskar er en härlig måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.