Villa Sjöliden

20% rabatt på en massa fint!!!!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom, Lindex och Afound

God morgon bästa ni<3 

Vaknar upp till en riktigt grå lördagsmorgon då regnet nästan hänger i luften. I natt har det varit storm utanför fönstren och regnet fullkomligt öste ner där ett tag. Låg och funderade på om det skulle vara värt att pallra sig ut och flytta på några blomkrukor som jag vet stor risigt till om det blåser för mycket. Men nej… jag kom aldrig dit. Och som tur var ingen skada skedd i morse.

Efter att gårdagens jobbpass var avklarat blev det att fara raka vägen hem, snabbt göra sig i ordning och styra kosan med min lilla familj in mot Örebro. Vi skulle på skridskojakt (i sista minuten) då Milians hockey startar idag. Dock gick det inte så bra som vi tänkt… vi hittade en hel del annan utrustning som fick följa med hem, men inga skridskor i Milians storlek. Utan vi fick beställa ett par som kommer hem nästa vecka, Tur att Snickaren har lite kontakter, så vi tillslut kunde låna ett par skrillor i rätt storlek.

Medan vi ändå befann oss i storstan passade jag på att springa in till Örebrosaluhall och spana in om dom hade något gott till kvällen. Barnen hade beställt plockmat här hemma (vilket är deras favorit) så därför fick en stor Italiensk plockpricka följa med oss hem,

Och som tur var hade vi en mogen Melon dinglandes ute i växthuset… PERFEKT när det vankas plock!

Tillslut var vi alla så mätta här hemma så när det var dags för läggning av barnen, somnade både jag och Snickaren en liten stund.

Det är verkligen någonting med just fredagar… man är så galet trött efter jobbveckan, och även fast man önskar få ut det mesta möjliga av kvällen så känns det ändå okej och ligga och slumra med barnen eller i soffan.

Hade detta hänt på en lödagkväll… ja då hade jag haft lite smått panik;)

Och ikväll väntar middag hemma hos min pappa med familj då vi ska fira Snickarens födelsedag. Det blev ju inte direkt något firande eftersom halva familjen låg i sjukstuga här hemma när Snickaren väl fyllde,

Och hörrni… idag tipsar jag om grymma nyheter som ni just nu har 20% rabatt på!

Blazer, kjol, tröja, byxor, blus, klänning, byxor, kappa

Och här inne har ni 20% Rabatt på allt som skickas från som själva med kod SCD259U!

Så som till exempel denna outfit!

Tröja, byxor, kappa, diadem, loafers, örhängen

Är själv galet sugen på denna skönhet som även den är på 20% med koden!

Önskar er en riktigt fin lördag kära ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.