Villa Sjöliden

Sommar i luften och glada barn!

Innehåller annonslänkar till

Afound och Lyko

God morgon bästa ni<3 

Alltså, jag fick nästan lite av en chock när jag gick ut genom dörren från jobbet, det var 22 grader, strålande sol och verkligen sommar i luften. Koftan som jag slängt över mig i omklädningsrummet fick åka av illa kvickt!

Sedan var det bara att snabbt styra kosan mot barnens skola och förskola och hämta upp mina små skatter.

Vi tog en sväng förbi affären och handlade hem en massa godsaker till kvällens mat!

Jag och barnen var själva hemma under gårdagen eftersom Snickaren var på invigning av en restaurang i Örebro som han varit med och byggt klart.

Så medans jag förberedde maten, (vilket inte bara blev en rätt, eftersom barnen aldrig kan enas) grejade Alicia med sitt, och Milian gick ner till bryggan och fiskade. Båda barnen var på galet gott humör om man jämför med hur det brukar vara efter en dag på dagis och förskola då dom är supertrötta. Men jag tror minsann även dom fick någon slags boost av det fina vädret!

Nyduschad tjej i som ”mobila fotölj” framför en värmande brasa;) Hur mysigt!?

Så var det ÄNTLIGEN torsdag igen, vilket betyder att det är dags för veckans DBT- träff. Helt plötsligt har torsdagar gått och blivit veckans bästa dag och man riktigt längtar efter våra träffar!

Jobbet har även fixat en tid idag till företagshälsan för att kolla upp min inflammerade hälsena, och förhoppningsvis få några bättre sulor i jobbskorna. För det här med att stå i tunga skor med stålhetta hela dagen på ett betonggolv gör inte fötterna gott vill jag lova! HUA!

Och mitt torsdagstips kommer här!

Och här inne hittar ni väldigt mycket fina erbjudanden just nu!

Önskar er alla en riktig toppendag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.